noodles volos banner

“Πρώτη” με φιλοδοξίες για τον Άρη

Ξεκίνησε η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Αγ. Παρασκευής, σήμερα το απόγευμα.

Με αρκετά νέα πρόσωπα και όρεξη για ποδόσφαιρο ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Άρη Μελισσατίκων, ενόψει της νέας σεζόν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν τεχνικός της, Γιάννης Ακτσιαλής, πήρε “το βάπτισμα του πυρός” ως προπονητής, ερχόμενος σε επαφή με ποδοσφαιριστές, που στο πρόσφατο παρελθόν ήταν συμπαίκτες.

Η προπόνηση ξεκίνησε με αρκετά χαμόγελα, αισιοδοξία και... πολύ “τρέξιμο”, καθώς είναι σίγουρο πως θα δοθεί ιδιαίτερη βάση, ειδικά στην αρχή της προετοιμασίας, στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες που έλαβαν σήμερα μέρος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του Άρη ήταν οι εξής: Κουρίτας, Γκοτσόπουλος, Διαμαντής, Γκάγκας, Γούτσιος, Τσίρος, Νινιζόπουλος, Βλαχόπουλος, Θεοδοσιάδης, Αποστολίδης, Χαυδατούρης, Γούλας, Λάμπρος, Τσιαντής, Ίμπρα, Σιαμέτης, Βασιλούλης, Δημόπουλος, Παλάντζας, Καρακάσης.

 Παράλληλα, υπήρξαν κι ορισμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές, που ενδέχεται να βρίσκονται στο ρόστερ της νέας σεζόν και ξεκίνησαν την προετοιμασία με τους ποδοσφαιριστές που προαναφέρθηκαν. Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι απουσίες από τη σημερινή συνάντηση, με τους Νούσια, Στεργιόπουλο, Χαλαστάρα, Μερμύγκη, Κουτλούμπαση και Γκίνη να μην παρευρίσκονται, λόγω υποχρεώσεων.

Η πρώτη προπόνηση διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, ενώ ο αγιασμός της ομάδας θα πραγματοποιηθεί αύριο.

 



Last modified onMonday, 08 August 2016 21:46