noodles volos banner

Ολοκλήρωση της σεζόν για την Αγ. Παρασκευή με δύο πρωτιές στο Επίσκυρος Cup

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής 2000-1 ποζάρει με το Κύπελλο Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής 2000-1 ποζάρει με το Κύπελλο

Την πρωτιά σε δύο ηλικιακές κατηγορίες κατέκτησε η Αγία Παρασκευή στο ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ  ΕΨΑ CUP 2016, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές της δραστηριότητες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Με την κατάκτηση δυο κυπέλλων πρωταθλητή, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου στο τουρνουά «ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ  ΕΨΑ CUP 2016» και μαζί οι δραστηριότητες για τη φετινή χρονιά.

 Οι ομάδες στις ηλικιακές κατηγορίες «ΠΑΙΔΙΚΟ 2000-2001» και «ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2005-06» κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, ενώ συμμετοχή τμημάτων της Ακαδημίας υπήρχε και στις ηλικιακές κατηγορίες «ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2003-4» και «ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2007-8».

Η γενικότερη εικόνα της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου για μια κόμη φορά άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον εξωαγωνιστικό τομέα κι αυτό αποτελεί γι’ ακόμη μια φορά το μεγάλο κέρδος, που θα συνοδεύει τα παιδιά σε όλη την αθλητική πορεία τους.

Πλέον και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων και σ’ αυτό το τουρνουά, οι μαθητές-αθλητές της Σχολής θα απολαύουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τα αγωνιστικά τμήματα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στα τέλη Αυγούστου.

Η διοίκηση της Σχολής και οι προπονητές εύχονται σε όλους τους μαθητές- αθλητές και τους γονείς τους, Υγεία, Καλό Καλοκαίρι και καλές διακοπές...»

Last modified onMonday, 27 June 2016 08:26