noodles volos banner

O χάρτης της νέας Α' Τοπικής

Με 16 συλλόγους σε έναν όμιλο επιστρέφει η ΕΠΣΘ ύστερα από δύο χρόνια του αποτυχημένου “πειράματος” των δύο ομίλων αναφορικά με τον ανταγωνισμό και την ποιότητα των ομάδων. Οι υπόλοιπες ομάδες θα αγωνιστούν στη Β' Κατηγορία, η οποία θα είναι σε φάση αναδιάρθρωσης του χρόνου καθώς η πρόβλεψη της ΕΠΣΘ θέλει τρία πρωταθλήματα την περίοδο 2017-18.

Αυτό που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι ότι η πόλη του Βόλου έχει μικρότερη παρουσία από άλλα χρόνια, μόνο πέντε ομάδες αν θεωρήσουμε ως σωματεία του Βόλου τον Άρη Μελισσατίκων και τον Παγασητικό Αλυκών επειδή αγωνίζονται στα όρια του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Οι δεκατέσσερις σύλλογοι από Βόλο, Διμήνι, Σέσκλο, Κανάλια, Στεφανοβίκειο, Αγριά, Ν. Αγχίαλο, Αλμυρό, Σούρπη, Πτελεό θα έχουν δύο ταξίδια στα νησιά αφού και οι δύο νησιώτικες ομάδες θα συμμετάσχουν στη μεγάλη κατηγορία, σε ένα πρωτάθλημα που από τη σύνθεσή του και μόνο, προμηνύεται πολύ ενδιαφέρον. Ο χάρτης της Α' ΕΠΣΘ για την περίοδο 2016-17 όπως τον παρουσιάζει το magnesiasports (για μεγέθυνση της φωτογραφίας, πατήστε πάνω της στο κουτάκι στο τέλος της ανάρτησης).