noodles volos banner

Ώρα τελικού στο Βασδέκειο

Ώρα τελικού στις 17:00. Ηρακλής Βόλου και ΓΣ Αλμυρού αναμετρούνται σήμερα το απόγευμα στο Βασδέκειο στον πρώτο από τους δύο τελικούς της Α' ΕΠΣΘ που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή της φετινής περιόδου και την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ένωση στα μπαράζ ανόδου.

Από τη μία, ο Ηρακλής που ύστερα από πολλά χρόνια επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο τη φετινή σεζόν, έχοντας στο ρόστερ του μερικές πολύ έμπειρες μονάδες κι αρκετούς αξιόλογους νεαρούς παίκτες, με προπονητή για τέταρτη σεζόν τον Γιάννη Φασουράκη. Από την άλλη, η πρωταθλήτρια της περασμένης χρονιάς, ομάδα του ΓΣ Αλμυρού που ...δεν είχε αντίπαλο στο 2ο όμιλο με είκοσι σερί νίκες και “χτίστηκε” για να διεκδικήσει με αξιώσεις την αλλαγή κατηγορίας. Στον πάγκο ο Λευτέρης Καλογήρου που μετράει 37 νίκες σε 46 αγώνες. Μάλιστα, ο Φασουράκης είχε προπονητή τον Καλογήρου στον Πύρασο τη σεζόν 2010-11!

Για τον Ηρακλή Βόλου, εκτός μάχης είναι ο ένας από τους δύο βασικούς στόπερ, Σουλιώτης, λόγω κόκκινης κάρτας στον τελευταία αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κι αμφίβολοι οι Βουρδάκης, Τζήμας. Η αποστολή της βολιώτικης ομάδας: Ανατολής, Ασλάνογλου, Μόσιος, Φέζο, Μοράλες, Κοντοβάς, Τσελεπής, Νούσιας, Τσουκάλης, Θάνος, Πολυμέρου, Ζαρίφης, Γκάγκας, Ντούρο, Κιοσέ, Τζιόλας, Μούτσα, Σινάνης και οι αμφίβολοι Βουρδάκης, Τζήμας.

Για τον ΓΣ Αλμυρού, σημαντική η απουσία του Παναγιώτη Βούλγαρη, ο οποίος είναι ανέτοιμος, δεν έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό που είχε πριν είκοσι ημέρες. Η αποστολή της αλμυριώτικης ομάδας: Πλακαρός, Τσιλίγκος, Λιόλιος, Σπύρου, Τσόγκας, Αράπης, Αντζούρης, Κρανάς, Ξηρομερήσιος, Παυλίδης, Θωμαΐδης, Πλαβός, Κοντοβάς, Μαλισσόβας, Κυριάκος, Χειλάς, Ράπτης, Φαράντος, Τσιάτσιος, Ν. Βούλγαρης.