noodles volos banner

Ο Πρωτεσίλαος έσπασε το αήττητο του ΓΣ Αλμυρού

Ο Πρωτεσίλαος έγινε η ομάδα που έσπασε το απόλυτο των βαθμών του ΓΣ Αλμυρού. Όχι μόνο τον κράτησε στο μηδέν, αλλά με δύο γκολ του Θανάση Παπαδόπουλου, πανηγύρισε τη νίκη στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος” που αποτελεί παράσημο για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο του Πτελεού από τον Μιχάλη Ανδρωνά.

Ο ΓΣ Αλμυρού είχε τον έλεγχο του ματς αλλά αντιμετώπισε προβλήματα από τον καλά στημένο Πρωτεσίλαο που έκλεισε τους διαδρόμους προς τα καρέ του αλλά έβγαινε και με αξιώσεις στην κόντρα επίθεση. Στο 16' ο Τσιλαφάκης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Πλακαρό που απέκρουσε και παίρνοντας το ριμπάουντ, ο Παπαδόπουλος με πλασέ έκανε το 0-1. Ο αρχισκόρερ της κατηγορίας “χτύπησε” δεύτερη φορά στο 70ό λεπτό όταν δέχθηκε κάθετη πάσα του Γ. Παναγιώτου και σκόραρε σε κενή εστία καθώς ,απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Για τον ΓΣ Αλμυρού, δύο δοκάρια, στο 44' με τον Νίκο Βούλγαρη και στο 68' με τον Κοντοβά, ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με δύο σουτ του Κρανά που έφυγαν άουτ κι ένα του Τσιάτσιου που κόντραρε σε σώμα αντιπάλου, στο δεύτερο με τους Αντζούρη, Κοντοβά δύο φορές και Λιόλιο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 63' με τον Παναγιώτου, ενώ στο 38ο λεπτό ο Μαρικλέν έφυγε από το κέντρο μόνος του προς την εστία και πριν πλασάρει σε τετ-α-τετ, τον ανέκοψε την τελευταία στιγμή ο Κρανάς.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Τσιάτσιος, Πλαβός (65' Ράπτης), Κυριάκος, Θωμαΐδης, Κρανάς (80' Λιόλιος), Μαλισσόβας (75' Παυλίδης), Αντζούρης, Ν. Βούλγαρης, Κοντοβάς.
Πρωτεσίλαος: Μάνος, Χασιώτης (20' λ.τρ. Θ. Κόρκος), Λεϊμονής, Σιαμανίκος (90' Σούσκο), Μιχόπουλος, Χριστέλος, Γ. Παναγιώτου, Κ. Κόρκος, Παπαδόπουλος (80' Μπαράκου), Τσιλαφάκης, Μαρικλέν.