noodles volos banner

Θησέας-ΑΕ 2002 2-0

 

Ο Θησέας επιβλήθηκε 2-0 της ΑΕ 2002 στο ΕΑΚ Βόλου και έφθασε σε διψήφιο αριθμό νικών στο πρωτάθλημα. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν από τον Αλέξανδρο Γκουγκούδη, τον νεαρό Καρδιτσιώτη μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έφθασε τα 6 τέρματα και είναι πλέον πρώτος σκόρερ των “πρασίνων”! Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 60ό λεπτό και το δεύτερο στο 84ο.  Ο Θησέας είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, σε κεφαλιά του Σούδη στο 20ό λεπτό και σουτ του Γκουγκούδη στο 35ο, ενώ στην επανάληψη σουτ του Ισά και του σκόρερ από καλή θέση, έφυγαν άουτ. Για την ΑΕ 2002, καλές φάσεις στο 8' σε τετ-α-τετ του Στουμποβίκου, στο 36' με σουτ του Τζοβάρα, στο 42' με σουτ του Παρίση (και στις τρεις περιπτώσεις απέκρουσε ο Γκίκας), στο 71' ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Στουμποβίκο, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμη ευκαιρίες με κεφαλιά του Τζοβάρα και σουτ του Μεϊντή λίγο άουτ στο 89ο λεπτό.
Ο Καραλόπουλος αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο με χτύπημα στην πλάτη και μετέβη στο Νοσοκομείο, έκανε μαγνητική κι αισθάνθηκε καλύτερα στην υγεία του.

Συνθέσεις:
Θησέας: Γκίκας, Μπαρδόκου, Κατσιώτης, Μούτος, Γαρυφάλλου, Γιαννούλας (85' Προκοπίου), Ισά, Σούδης, Καραλόπουλος (75' λ.τρ. Δουλάς), Λιάρος (70' Σαμαράς), Γκουγκούδης.
ΑΕ 2002: Σταθόπουλος, Δήμου, Στόικος (55' Παπαϊωάννου), Βέργος, Β. Σταθόπουλος, Λάμπρου, Δ. Στουμποβίκος, Σφέτσος (78' Β. Στουμποβίκος), Μεϊντής, Τζοβάρας, Παρίσης (75' Βούλγαρης).