noodles volos banner

Καρέ τερμάτων από τον Τσελεπή!

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Τσελεπή (φωτογραφία από το σημερινό ματς) που σημείωσε και τα τέσσερα γκολ (!!!), ο Hρακλής Βόλου πέρασε με 0-4 από το “Κιούπι” και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου μετά και την ήττα της ΑΕ Διμηνίου. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη έμεινε στο 0-0 στο ημίχρονο καθώς σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, στην επανάληψη όμως ο νεαρός επιθετικός “καθάρισε” το ματς με ωραία γκολ, σημειώνοντας χατ τρικ σε δεκαπέντε λεπτά.

 

 

Στο 60' από σέντρα του Ντούρο, ο Τσελεπής με κεφαλιά έκανε το 0-1, στο 73' από γέμισμα στη μεγάλη περιοχή, άφησε την μπάλα να σκάσει, με πλάτη στην εστία και με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το 0-2, στο 75' από συρτή μεταβίβαση του Ασλάνογλου, με πλασέ το 0-3 και στο 84' από πάσα ξανά του Ασλάνογλου, ο Τσελεπής ολοκλήρωσε την προσωπική του παράσταση με το τέταρτο τέρμα.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής ήταν εξ αρχής κυρίαρχος κι έχασε σωρεία ευκαιριών: στο 5' καλό σουτ του Τσελεπή από το ημικύκλιο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο, στο 10' σουτ του Βουρδάκη από καλή θέση απέκρουσε ο Βίτσος σε κόρνερ, στο 17' από δύσκολο γύρισμα του Κοντοβά και φάση διαρκείας, ο Νούσιας από ευνοϊκό σημείο αστόχησε, στο 23' σουτ του Θάνου κόντραρε στο πόδι του Τσελεπή, άλλαξε πορεία και μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Μαγνησιακού, στο 43' από ασίστ του Νούσια, ο Βουρδάκης είχε κακό τελείωμα, στο επόμενο λεπτό τετ-α-τετ ο Βουρδάκης από πλάγια θέση, σούταρε άουτ.
Ο Μαγνησιακός είχε δύο φάσεις σε όλο το παιχνίδι: στο 30ό λεπτό όταν φάουλ του Προβιά απέκρουσε με το ένα χέρι ο Πολυμέρου και στη συνέχεια, ο Μωυσίδης από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Περισσότερο αιφνιδιάστηκε, η μπάλα χτύπησε πάνω του και μπλόκαρε ο πορτιέρε του Ηρακλή, ενώ στο 42' από ωραία προσπάθεια του Βασιλείου, το συρτό του σουτ πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο.
Για τον Ηρακλή, πριν το γκολ, ο Βουρδάκης είχε κεφαλιά που χτύπησε στο δοκάρι και μετά μπλόκαρε ο Βίτσος (54'), ενώ ο νεαρός επιθετικός μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή, αλλά δεν σούταρε (59'). Ο Μοράλες είχε μια ευκαιρία με κεφαλιά (70') και ο Φέζο με σουτ (82').

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσος, Κρανιάς, Γκέρτσος, Κατσαμόρας, Προβιάς, Καραλής, Οικονόμου (46' Κόκκας), Μωυσίδης (67' Αντωνόπουλος), Καρακίτσος, Τσιάνος, Βασιλείου (75' Τσιγκλιφής).
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Ζαρίφης, Νούσιας (79' Τζήμας), Γκάγκας (77' Φέζο), Τσελεπής, Θάνος, Βουρδάκης (62' Ασλάνογλου).

 

Last modified onSaturday, 19 March 2016 20:53