noodles volos banner

ΑΕ 2002-Πανιώνιος 1-3

Σημαντική νίκη για τον Πανιώνιο που κέρδισε 3-1 στη Γατζέα την ΑΕ 2002 κι ανέβηκε στην όγδοη θέση της κατάταξης με 18 βαθμούς, έχοντας ένα λιγότερο από την Αγία Παρασκευή κι έναν περισσότερο από τον Μαγνησιακό. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50ό λεπτό ο Δημήτρης Φώτου βρήκε δίχτυα με φάουλ από περίπου 35 μέτρα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχο πέναλτι του Βασίλη Σταθόπουλου στο 65' (που υποδείχθηκε για χέρι του Μπασδάνη σε σέντρα-σουτ του Στουμποβίκου), το 1-2 με πλασέ του Πέτση στο 75' (από σέντρα του Μοσχούδη κι αδράνεια της άμυνας) και το 1-3 στις καθυστερήσεις με πλασέ του Παπαστεργίου.
Για την ΑΕ 2002, ο Στουμποβίκος αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 35ο και 38ο λεπτό, ενώ κεφαλιά του Τζοβάρα λίγο πριν βγει το ημίχρονο έφυγε λίγο άουτ. Στην επανάληψη, ζήτησε πέναλτι στο 70' σε χέρι, κεφαλιές του Βέργου και του Τζοβάρα (72' και 78') δεν κατέληξαν στα δίχτυα καθώς έφυγε άουτ και απέκρουσε ο γκολκίπερ αντιστοίχως. Για τον Πανιώνιο, στο πρώτο μέρος κεφαλιά του Παπαστεργίου πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι και γυριστό σουτ του Μπασδάνη είχε την ίδια κατάληξη, ενώ στο β' 45λεπτο, εκτός από τα τρία γκολ, σουτ των Μοσχούδη (στο 1-1) και Παπαστεργίου (στο 1-2) έφυγαν άουτ.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος (80' Σουλακούδης), Στόικος, Βέργος, Β. Σταθόπουλος, Βούλγαρης, Στουμποβίκος, Λάμπρου (70' Δήμου), Τζοβάρας, Φιλίππου (60' Μπένκα), Παρίσης.
Πανιώνιος: Καγιάννης, Μαρούφ, Κωστούλας (65' λ.τρ. Πέτσης), Καρακώστας, Καλαντζής, Μαστακούλης, Κ. Μπασδάνης, Φώτου, Μοσχούδης (90' Μακρής), Μπαρμπούτας (55' Καραγιώργος), Παπαστεργίου.