noodles volos banner

Δάφνη-Πηλέας 1-0

 

Δεύτερη επιτυχία στο πρωτάθλημα για τη Δάφνη. Επικράτησε 1-0 του Πηλέα στο γήπεδο της Νεάπολης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Κερδισμένο πέναλτι στο 50ό λεπτό για χέρι αμυντικού, το μετέτρεψε σε γκολ ο Δεμίορης και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Θεολόγου Ναλμπάντη. Η Δάφνη είχε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, με σουτ του Αβλουγιάρη άουτ, σουτ του Γιαννακόπουλου που απέκρουσε ο γκολκίπερ, κεφαλιά του Σιαμέτη, κόρνερ του Νικηφοράκη που έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή (ακυρώθηκε επίσης τέρμα του Γιαννακόπουλου για χέρι), ενώ στην επανάμηψη Δεμίρης και Σιαμέτης ήταν οι κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών, με τους δυο τους να συνδυάζονται στο 90' και τον Δεμίρη να στέλνει την μπάλα άουτ σε μεγάλη ευκαιρία. Για τον Πηλέα, ένα σουτ άουτ του Δ. Μπρισμπέου στο πρώτο 45λεπτο και μια φάση με τον Καμπέρη στο δεύτερο όταν βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, αλλά αμυντικός έβαλε την κόντρα.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Νικηφοράκης, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Φιλοσόγλου, Τσόντζορας, Γιούργας, Δεμίρης, Σιαμέτης, Παπαστεργίου (80' Γκιάστας), Γιαννακόπουλος (75' Λούκας).
Πηλέας: Πύλος, Βαρσαμάς, Μ. Ματθαίου, Δεδούσης (60' λ.τρ. Αγγελής), Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Καμπέρης, Κ. Μπρισμπέος, Δ. Μπρισμπέος, Θάνος (70' Μαργαρίτης), Μπιφάνης (75' Ηλ. Ματθαίου).

 

Last modified onSunday, 13 December 2015 13:10