noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Δήμητρα 0-0

Οι Μυρμιδόνες φρέναραν τη Δήμητρα και με το 0-0 στο γήπεδο του Πλατάνου, ευνοημένος είναι ο ΓΣ Αλμυρού που έχει την ευκαιρία αύριο να αποσπαστεί περισσότερο από την ομάδα της Ευξεινούπολης. Η Δήμητρα ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο του ματς σε όλη τη διάρκειά του, έχασε ευκαιρίες αλλά είτε η αστοχία των παικτών της είτε οι καταπληκτικές αποκρούσεις του Σταμέλου -ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο-, κράτησαν το ματς χωρίς γκολ.

Στα 25 δευτερόλεπτα, ο Τιμπλαλέξης βρέθηκε σε θέση για γκολ, σούταρε και ο Σταμέλος απέκρουσε εντυπωσιακά. Η μπάλα μετά τα χέρια του νεαρού γκολκίπερ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Χατζέλας δεν μπόρεσε να πιάσει το γυριστό σουτ με κατεύθυνση προς το τέρμα. Στο 11ο λεπτό φαλτσαριστό σουτ του Θωμαΐδη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ανάγκασε τον γκολκίπερ των Μυρμιδόνων σε δεύτερη εξαιρετική επέμβαση, ενώ η τρίτη ήταν στο 18' σε φάουλ του Νικηφοράκη που πήγαινε στο δεξί “παραθυράκι” αλλά ξανά ο Σταμέλος “απογειώθηκε” κι έδιωξε σε κόρνερ με το ένα χέρι. Μετά την εκτέλεση, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ποζιόπουλου έφυγε άουτ.
Στο 27ο λεπτό, ο Νικηφοράκης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους στη μικρή περιοχή και δεν μπόρεσε μπροστά στο τέρμα να την βρει με προβολή ο Τιμπλαλέξης.
Στο δεύτερο μέρος, ο τελευταίος είχε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή χωρίς στόχο στο 64', ενώ ο Παρίσης πήρε κεφαλιά στο 72' που μπλόκαρε εύκολα ο Σταμέλος. Οι Μυρμιδόνες, που παρατάχθηκαν με αρκετούς νεαρούς παίκτες, απείλησαν στο 78'. Ο Παπαστεργίου μόλις είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε σε θέση για γκολ, δέχθηκε ωραία σέντρα αλλά ...έπιασε αέρα. Η Δήμητρα πίεσε πολύ στα τελευταία λεπτά. Κεφαλιά του Χατζέλα στο 80' πέρασε δίπλα στο δοκάρι, καλή κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 84' έφυγε λίγο άουτ, στο 87' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Βογιατζή, ενώ στο 88ο λεπτό σουτ του Θωμαΐδη από το ημικύκλιο βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι κι έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις, φάουλ του Νικηφοράκη απέκρουσε με τις γροθιές ο γκολκίπερ και στο 95', στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Μ. Παυλίδης είχε κεφαλιά από καλή θέση που πέρασε άουτ.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Γιαννακόπουλος, Κατσαβριάς, Γ. Μπούρχας, Ευθυμίου, Μάτζαρης (56' Αντζούρης), Τσαπέρος (78' Παπαστεργίου), Δ. Μπούρχας, Γ. Μπούρχας (67' Άντ. Φέζο), Χρ. Γκάμπας, Θεοδωρίδης.
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης (46' λ.τρ. Βογιατζής), Νικηφοράκης, Ποζιόπουλος, Σιαμέτης (66' Παρίσης), Θωμαΐδης, Τιμπλαλέξης (83' Πιπινής), Χατζέλας, Κ. Παυλίδης.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Last modified onSaturday, 21 March 2015 20:00