noodles volos banner

Πηλέας-Απόλλων Καναλίων 0-5

Μισή άνοδο πήρε σήμερα ο Απόλλων... Πέρασε με 0-5 από την έδρα του Πηλέα, που είχε την ευκαιρία με νίκη να πανηγυρίσει την αλλαγή κατηγορίας, αλλά με κάκιστη απόδοση δέχθηκε βαριά ήττα. Αντιθέτως, ο σύλλογος των Καναλίων έχει πλέον το πάνω χέρι στην υπόθεση ανόδου σε σχέση με την Ακρόπολη.
Ο Παναγιωτάκης είχε δοκάρι στο 7ο λεπτό και δύο γκολ στο πρώτο μέρος για τους φιλοξενούμενους που ξεκίνησαν από ωραίες ατομικές ενέργειες και σέντρες του Μωραΐτη. Στο 10ό λεπτό ο Κόκκαλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και ένα δεκάλεπτο αργότερα, με τον ίδιο τρόπο, ο Κερμελής ζευγάρωσε τα τέρματα των “κυανόλευκων”. Στο 66' το 0-3 με προβολή του Γιαννακούρα ύστερα από ασίστ του Κουζιώκα, στο 70ό λεπτό το 0-4  με σουτ εκτός περιοχής του Κόκκαλη κι αφού η μπάλα πέρασε από όλους τους ποδοσφαιριστές στην ανάπτυξη της φάσης και στο 82' το 0-5 με κεφαλιά του Καραβά σε σέντρα του Μωραΐτη. Περιχαρής ο Κώστας Ρέππος, δήλωσε "περήφανος για την ομάδα του και πως οι παίκτες του στο σημερινό “τελικό” έδειξαν τη μεγάλη τους αξία, παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και πήραν δίκαια την πολύ σπουδαία νίκη". Η νίκη αυτή αφιερώνεται στη μνήμη του Στέφανου Καρταδήμου, παλιού προέδρου του Απόλλωνα που έφυγε χθες από τη ζωή.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Τριανταφύλλου, Χόνδρος, Μ. Ματθαίου, Ζουλένκο, Αλβανόπουλος (12' λ.τρ. Δεδούσης), Βαΐτσης (70' Ηλ. Ματθαίου), Κατσικαδάμος, Αγγ. Ματθαίου, Κ. Μπρισμπέος (65' Χατζησταμάτης), Θάνος, Μπραχιμάι.
Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Κελεσίδης, Κουζιώκας, Καρπούζας, Φώτου, Κόκκαλης (72' Ψαθάς), Μωραΐτης (83' Παπουτσής), Βασιλείου, Γιαννακούρας (78' Καραβάς), Κερμελής, Παναγιωτάκης.