noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Πηλέας 1-2

Ο Πηλέας όχι μόνο παρέμεινε για ακόμη μία φορά αήττητος εκτός έδρας, αλλά πήρε σημαντική νίκη σήμερα στο γήπεδο της Γατζέας που τον ανεβάζει στην 3η θέση της κατάταξης. Η ομάδα του Σούλη Κατσικαδάμου βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως πέτυχε την ανατροπή και με 1-2 πανηγύρισε σημαντικό διπλό.

Το 1-0 στο 11ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Κουτσουνίδη, που κέρδισε ο ίδιος, ενώ οι γηπεδούχοι, που ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος, είχαν ευκαιρίες σε τετ-α-τετ των Παλάση, Τζορβατζή. Ο Πηλέας ισοφάρισε στο 45' με τον Κώστα Μπρισμπέο, ύστερα από πάσα του Κατσικαδάμου και πήρε τη νίκη με γκολ πάλι του Μπρισμπέου στο 60' με σουτ εκτός μεγ. περιοχής. Οι φιλοξερνούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στην επανάληψη και είχαν ευκαιρίες με τον σκόρερ τους και τον Άγγ. Ματθαίου για τρίτο γκολ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του Άνθιμου Γαζή, Παναγιώτης Κουρούπης υπέβαλε την παραίτησή του, δηλώνοντας ότι “η απόφασή του είναι οριστική”.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Κόλλιας, Πατρώνης, Κωστάκης, Νικηφοράκης, Κοτσιαλής, Λάσκος, Μπακογιάννης, Καρασιώτος (70' Σπυρόπουλος), Κουτσουνίδης, Τζορβατζής (75' Τσεπάνης), Παλάσης (60' λ.τρ. Τσιτσιρίκης).
Πηλέας: Τριανταφύλλου, Χόνδρος, Καναράς, Ζουλένκο (75' Ίτσιος), Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος, Άγγ. Ματθαίου (85' Ηλ. Ματθαίου), Κ. Μπρισμπέος, Θάνος (70' Χατζησταμάτης), Μπραχιμάι.

 

 

 

Last modified onSunday, 15 February 2015 14:00