noodles volos banner

Ε.Μ.Α.-Αχιλλέας 4-1

Ο Ανδρέας Παπαδάκης προ του Σέργιου Χασιώτη, στιγμιότυπο από το σημερινό παιχνίδι Ο Ανδρέας Παπαδάκης προ του Σέργιου Χασιώτη, στιγμιότυπο από το σημερινό παιχνίδι

Γεμάτο ματς στις Μικροθήβες με πέντε γκολ, μία αποβολή, ένα χαμένο πέναλτι, τέσσερα δοκάρια και την τοπική Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου να κερδίζει 4-1 τον Αχιλλέα.

Το ματς ξεκίνησε με διπλό δοκάρι για τους γηπεδούχους καθώς ο νεαρός Θανάσης Βαλκανιώτης, που είχε πολύ καλή απόδοση, σούταρε από το ημικύκλιο. Η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, κύλησε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος, χτύπησε και στο δεξί κάθετο αλλά δεν πέρασε γκολ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό το 1-0. Ο Καπέσιος διεκδίκησε την μπάλα από αριστερά, την κέρδισε, πάσαρε στον Παπανίκο που σέντραρε και ο Ζαγκαβιέρος με κεφαλιά-ψαράκι την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 15ο λεπτό, ο Χασιώτης είχε κεφαλιά από καλή θέση που έφυγε άουτ, ενώ στο 20ό λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καλτσάς για εξύβριση προς τον διαιτητή Κρητικό. Στη φάση της αποβολής, η ΕΜΑ είχε κερδισμένο φάουλ πλάγια δεξιά. Το εκτέλεσε ο Παπαδάκης στέλνοντας την μπάλα στη συμβολή των δοκών, ενώ στην εξέλιξη ο Παπανίκος σούταρε λίγο άουτ. Στο 22' ο Ζαγκαβιέρος έκανε σέντρα και ο Ρεφουγιάτι πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας ευστοχώντας για το 2-0.

Λίγο αργότερα, ο Πλασταράς είχε φάουλ από καλή θέση, ο Καπαλίκας έχασε την μπάλα και ο Σκοτεινός έβαλε την τελευταία στιγμή την κόντρα πριν σκοράρει από κοντά ο Χασιώτης. Ο ίδιος παίκτης είχε άλλη μία άστοχη κεφαλιά στο 30', ενώ πέντε λεπτά πιο μετά, κόρνερ του Τσεκούρα έφυγε άουτ αφού πρώτα όμως χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 38ο λεπτό, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σκοτεινού και ο Κρητικός έδωσε το πέναλτι. Από την άσπρη βούλα ο Τσεκούρας αστόχησε σουτάροντας ψηλά άουτ. Κι αφού δεν έγινε το 2-1, έγινε το 3-0. Λίγο πριν βγει το α' ημίχρονο, ο Ζαγκαβιέρος πέρασε φοβερή μπαλιά με εξωτερικό φάλτσο ανοίγοντας την αντεπίθεση από το χώρο του κέντρου, ο Ρεφουγιάτι προσποιήθηκε και έδωσε την ασίστ, με τον Καπέσιο αμαρκάριστο να σκοράρει σαν σε προπόνηση.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους, από ωραία κάθετη του Παναγιώτου, ο Χασιώτης πέρασε τον Καπαλίκα και πάσαρε στον Πλασταρά που δεν έπιασε “γεμάτο” το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Στη διεκδίκηση μετά της μπάλας μεταξύ Σκοτεινού και Πλασταρά δόθηκε έμμεσο φάουλ υπέρ του Αχιλλέα. Όλοι οι παίκτες της ΕΜΑ πήραν θέση πάνω στη γραμμή του τέρματος αλλά το σουτ του Μαλλιαρού ήταν ψηλό και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1, με το πρώτο εκτός έδρας γκολ του Αχιλλέα στο φετινό πρωτάθλημα! Στο 60ό λεπτό, ο Παπαδάκης πήγε να βάλει το γκολ ...της σεζόν με ανάποδο ψαλιδάκι από πλάγια θέση που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 78' μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Ρεφουγιάτι και πάσα του Ζγουλέτα, ο Ρομάριο σκόραρε με ευθύβολο δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής που πήγε χαμηλά στην αριστερή γωνία. Τέλος, στο 90ό λεπτό, ο Καπέσιος έδωσε έτοιμο γκολ στον Παπαδάκη, αλλά αυτός από κοντά σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Καπαλίκας, Παπαδάκης, Κουφαλιδάκης, Παπανίκος, Σκοτεινός, Αθ. Βαλκανιώτης (50' Ρομάριο), Ζιούλης, Ρεφουγιάτι, Καπέσιος, Ζγουλέτας (79' Μπούσης), Ζαγκαβιέρος (467' λ.τρ. Χορταριάς).
Αχιλλέας: Μακρής, Γ. Παναγιώτου, Καλτσάς, Μπουμπούκης, Τσεκούρας, Σ. Χασιώτης, Μαρμαγκιόλης (68' Κουτσανίτης), Αλπίτσης (23' Μόχος-60' Γαλογαύρος), Μαλλιρός, Πλασταράς, Πίνας.