noodles volos banner

ΑΕ 2002-Θησέας 1-1

Ισοπαλία 1-1 στη Γατζέα ανάμεσα στην ΑΕ 2002 και τον Θησέα. Σε ωραίο παιχνίδι καθώς οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τέλος, έπαιξαν ανοιχτά και χωρίς άγχος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 60' με πλασέ του Στουμποβίκου. Ο σκόρερ πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Μπουργάνη σε σουτ του Παρίση. Το 1-1 γράφτηκε τρία λεπτά αργότερα. Από κεφαλιά του Αγγελή στο δοκάρι, επωφελήθηκε ο Μούτος, ο οποίος επίσης με το κεφάλι, σκόραρε και ισοφάρισε.

Για την ΑΕ 2002, ο Στουμποβίκος είχε δοκάρι στο 41ο λεπτό, καλές ευκαιρίες σε σουτ του Πότσκα από καλή θέση και κεφαλιά του Κούρτι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ λίγο πριν το φινάλε, στο 90ό λεπτό, οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν μεγάλη φάση για να πάρουν τη νίκη. Από ασίστ του Σταθόπουλου, ο Κούρτι έφυγε στην αντεπίθεση, σούταρε στην κλειστή γωνία και ο Μπουργάνης απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα, για να χτυπήσει εν συνεχεία η μπάλα στο δοκάρι. Ο Θησέας είχε δύο φάσεις στο α' μέρος με τους Λιάρο και Παπαϊωάννου, στην επανάληψη απείλησε με τους Βαλωτή, Ισά, Αγγελή, ενώ ο Βαλωτής είχε και δοκάρι. Από την ομάδα της Αγριάς εκφράστηκαν ευχαριστίες για την άριστη φιλοξενία.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Μπικοράρος (46' λ.τρ. Μ. Φιλίππου), Σταθόπουλος, Κόρμπας, Βέργος, Τσιργής, Στουμποβίκος, Κούρτι, Πότσκα, Παρίσης.
Θησέας: Μπουργάνης, Σιδηρόπουλος, Κατσιώτης, Μούτος, Ελευθερίου (50' λ.τρ. Αγγελής), Σούδης, Παπαϊωάννου (75' Οικονόμου), Χάνος, Βαλωτής, Λιάρος (70' λ.τρ. Μάστορας), Ισά.