noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Αετός 1-0

 

Εντός έδρας τρίποντο για τους Μυρμιδόνες με γκολ του Μπουρνάκη στο 77ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πολλές ευκαιρίες, κατάφεραν όμως τελικά να πάρουν τους τρεις βαθμούς, σε αντίθεση με τον Αετό που σύμφωνα με τον προπονητή του, έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι μακρυά από την Κερασιά αλλά έφυγε ηττημένος από το γήπεδο.
Ο Τσιουρής στο 13ο λεπτό (σουτ που απέκρουσε ο Γώγος με τα ακροδάχτυλα) και ο Παπαδόπουλος στο 35ο έχασαν ευκαιρίες για το 0-1, ενώ στην επανάληψη φάουλ του Κοτρώνη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Με πολλά νέα πρόσωπα αγωνίστηκαν και οι δύο ομάδες. Τέλος, από πλευράς διοίκησης των Μυρμιδόνων, εκφράστηκαν ευχαριστίες προς την εταιρεία των αδερφών Πασχαλούδη για την αρωγή σε εργασίες στο γήπεδο του Πλατάνου.

Συνθέσεις:
Μυρμηδόνες: Γώγος, Τσαπέρος, Γιαννακόπουλος, Δ. Μπούρχας, Ευθυμίου, Ν. Μάντζαρης (56' Σταμέλος), Μπουρνάκης, Άντ. Φέζο, Χρ. Γκάμπας, Παπαστεργίου (63' Δ. Γκάμπας), Απ. Αντζούρης (85' Κάτσας).
Αετός: Βασδέκης, Ν. Ζήσης, Ταμπάκου, Καραγιάννης, Κοτρώνης, Καρυπίδης, Τσιουρής, Μαρούφ, Παπαδόπουλος, Ραφαήλ, Κατσίκας (78' λ.τρ. Μονογενής).

 

Last modified onSaturday, 14 February 2015 19:11