noodles volos banner

Eντός έδρας αλλά ματς με παγίδες για Σκιάθο-ΓΣΑ

Δέκατη ένατη αγωνιστική το διήμερο 14-14 Φεβρουαρίου στην Α' Τοπική Κατηγορία με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πέντε αγώνες διεξάγονται το Σάββατο και έξι την Κυριακή. Αναλυτικά...

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου έχει ρεπό, οπότε δίνεται η ευκαιρία στη Σκιάθο να βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση. Οι νησιώτες είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο καθώς υποδέχονται τον πάντα επικίνδυνο Μαγνησιακό που βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και προέρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο.
Ο τρίτος Θησέας παίζει στη Γατζέα με την ΑΕ 2002 έχοντας διπλάσιους βαθμούς από τον αντίπαλό του, ενώ ο Σαρακηνός, μία εβδομάδα πριν τον τελικό Κυπέλλου, κοντράρεται με τη Δημητριάδα που είχε κερδίσει εύκολα στον πρώτο γύρο αλλά στο γήπεδό της θα προβάλει σθεναρή αντίσταση... Η Αγία Παρασκευή υποδέχεται την Ιωλκό. Οι γηπεδούχοι θέλουν τρίποντο που θα τους διατηρήσει εντός πρώτης εξάδας που είναι ο φετινός τους βαθμολογικός στόχος, οι φιλοξενούμενοι για ακόμη μία αγωνιστική θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στην Α' ΕΠΣΘ. Τέλος, ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Άρη. Με νίκη οι “κυανόλευκοι” ξεπερνούν τους αντιπάλους τους στην κατάταξη καθώς είναι στο -2, από την άλλη οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί των τριών ηττών. Νίκη στα χαρτιά παίρνει αυτή την αγωνιστική ο Πανιώνιος.

Στο 2ο όμιλο, έχουμε δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ο πρωτοπόρος ΓΣ Αλμυρού έχει ματς που κρύβει παγίδες. Παίζει στην έδρα του με τον Διαγόρα που του είχε κόψει βαθμούς στον πρώτο γύρο και είναι μία από τις αξιόλογες ομάδες του ομίλου. Στην Ευξεινούπολη, έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Αστέρα. Στους 34 βαθμούς και την 4η θέση οι “πράσινοι” του Βαγγέλη Βουρούκου, στους 35 και την 3η θέση οι “ροσονέρι” του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου. Οι δύο ομάδες είναι στη μάχη του τίτλου, καθώς μπορεί να απέχουν 6 και 5 πόντους αντιστοίχως από την κορυφή, αλλά έχουν κάνει το ρεπό στο β' γύρο σε αντίθεση με τον ΓΣΑ.
Στον Πλάτανο, οι Μυρμιδόνες φαντάζουν φαβορί με αντίπαλο τον Αετό, η Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου θέλει να ζευγαρώσει τις φετινές της επιτυχίες κόντρα στον Αχιλλέα που δεν έχει σκοράρει σε οκτώ εξόδους (!), ενώ η Μακρινίτσα αναζητάει σημαντικό τρίποντο στην προσπάθειά της για παραμονή αντιμετωπίζοντας στο Βόλο τον αήττητο εδώ και δέκα αγωνιστικές Πρωτεσίλαο. Τέλος, η Αγχίαλος θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της με τον μαχητικό Άθλο, ενώ ρεπό έχει ο Αίας.