noodles volos banner

Ηρακλής-Αγ. Παρασκευή 0-0

Κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στα δύο καρέ σήμερα στη Νεάπολη ανάμεσα στον Ηρακλή Βόλου και την Αγία Παρασκευή. Στο 5ο λεπτό από σέντρα του Βουρδάκη, ο Μαστροπαναγιώτης πήρε κεφαλιά που έφυγε άουτ, ενώ στο 21' κεφαλιά του Μόκια είχε την ίδια κατάληξη. Η μοναδική κλασική ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 23ο λεπτό όταν ο Βουρδάκης σέντραρε από τα δεξιά και ο Γεωργιάδης, χωρίς πίεση σχεδόν στη μικρή περιοχή, σούταρε στην κίνηση ψηλά κι άστοχα. Στο επόμενο λεπτό ο Κίτσος είχε μακρινό σουτ που έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαστροπαναγιώτης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σέντρα του Βουρδάκη μπροστά στο τέρμα στο 52', ενώ λίγο αργότερα ο Στέλιος Μαλακασιώτης έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, όμως το τελείωμά του ήταν κακό. Η Αγία Παρασκευή ζήτησε περισσότερο το γκολ στο β' μέρος και διαμαρτυρήθηκε έντονα για δύο υποδείξεις του Χαλβατζάκου. Η πρώτη στο 85' όταν καταλογίστηκε οφσάιντ ενώ ο Βούκουτος έβγαινε απέναντι από τον Υφαντή και η δεύτερη στο 90ό λεπτό όταν ο Σταματίου ανατράπηκε από τον γκολκίπερ του Ηρακλή εντός της μεγάλης περιοχής αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε το πέναλτι.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Υφαντής, Τσαντόπουλος, Δ. Μαραγκός, Μόκιας, Μπαρέκας, Ψαρόμπας (86' Σινάνης), Βουρδάκης, Σαμαράς, Κίτσιος (66' Οικονόμου), Γεωργιάδης, Μαστροπαναγιώτης (55' Σιαμέτης).
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Βαν Ντε Γουίχε, Σιγάλας, Παντελόγλου, Μαλακασιώτης, Μουλιός, Γάκιας (64' λ.τρ. Σταματίου), Μαρμαρινός (46' Σαμαράς-94' Μπαλαμώτης), Βούκουτος.