noodles volos banner

Αχιλλέας-Μακρινίτσα 5-0

Σημαντικό τρίποντο στη μάχη της παραμονής για τον Αχιλλέα που στο τέλος, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του. Το ματς ξεκίνησε με αποβολή για τη φιλοξενούμενη Μακρινίτσα καθώς ο Φράγκος δέχθηκε κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Γουργιώτη που έμπαινε στη μεγάλη περιοχή. Τα γκολ σημειώθηκαν όλα στο δεύτερο μέρος. Στο 50' και το 53' ο Πλασταράς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Αχιλλέα. Πρώτα σκόραρε ωραίο γκολ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και πλάγια θέση και έπειτα με κεφαλιά σε σέντρα του Τσεκούρα. Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Γιάννης Νιφορόπουλος που βρήκε δίχτυα επίσης δύο φορές, στο 70ό λεπτό από ασίστ του Χασιώτη και στο 74' όταν “τσίμπησε” την μπάλα από τον τελευταίο αμυντικό και σκόραρε αφού πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Πίνας στο 84' με κοντινό πλασέ.
Στα αξιοπερίεργα της αναμέτρησης το γεγονός ότι ο Γιάννης Σαραφίδης ξεκίνησε βασικός, όχι κάτω από τα δοκάρια, αλλά έπαιξε κανονικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Μακρής, Καλτσάς, Μόσχος, Διαμαντής, Μπουμπούκης (46' Γάκας), Σ. Χασιώτης, Παναγιώτου (73' Τσουκάρας), Τσεκούρας, Γουργιώτης (66' Νιφορόπουλος), Πλασταράς, Πίνας.
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Φράγκος, Ι. Σαραφίδης, Ντελάκος, Μεταξάς, Μυλωνάς (29' Αρ. Σαραφίδης), Γ. Μαστακούλης, Κατσιάκης, Μπίλο, Ευγ. Σαραφίδης (25' Πέτσης), Καρασμάνογλου.