noodles volos banner

Σαρακηνός-Ηρακλής 1-0

Νίκη για τον Σαρακηνό στο γήπεδό του, με 1-0 επί του Ηρακλή Βόλου., Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 48ο λεπτό όταν ο Καραπλιάγκος έκανε ωραία ατομική ενέργεια και σέντραρε και ο Λευτέρης Δενελάβας σκόραρε με κεφαλιά.
Για τους “ροσονέρι” που είχαν ακυρωθέν τέρμα στο δεύτερο μέρος με τον Βαΐτση, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες με τους Βαΐτση, Κολιαμήτρα, Κόρμπα, ενώ ο Ηρακλής βγήκε πολλές φορές στην αντεπίθεση, υστέρησε όμως στην τελική μεταβίβαση ώστε να ολοκληρώσει τις φάσεις του. Στο πρώτο μέρος ο Βουρδάκης βγήκε από πλάγια αλλά δεν μπόρεσε να πασάρει σε δύο συμπαίκτες του που περίμεναν σε θέση για γκολ, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο 85' που έφυγε άουτ.
Οι ποδοσφαιριστές του Σαρακηνού αφιέρωσαν τη σημερινή τους νίκη στον Γιώργο Μπέτα που είχε διατελέσει πρόεδρος του σωματείου και έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες, εκφράζοντας επίσης τα συλλυπητήριά τους στον γιο του Βαγγέλη που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σαρακηνού.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Πλακαρός, Μπόρας, Στεργιόπουλος, Ν. Δενελάβας, Θεοδοσιάδης, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας (80' Δημακόπουλος), Κόρμπας, Λ. Δενελάβας (83' Καραγγέλης), Ακτσιαλής (60' Κατής), Βαΐτσης.
Ηρακλής Βόλου: Κορέντης, Τζιόλας (46' Οικονόμου), Μαστροπαναγιώτης, Μπαρέκας, Μόκιας, Τσαντόπουλος, Βουρδάκης, Μαραγκός (70' Σινάνης), Τσατσαρώνης (75' Σιαμέτης), Γεωργιάδης, Σαμαράς.