noodles volos banner

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι η 2η αγωνιστική

Ύστερα από διακοπή μίας εβδομάδας, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ στους δύο ομίλους με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Τέσσερα συνολικά ματς θα διεξαχθούν το Σάββατο και επτά την Κυριακή. Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις.

Στον 1ο όμιλο, το Σάββατο παίζουν εντός έδρας δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα σε νεοφώτιστους αντιπάλους. Ο Σαρακηνός υποδέχεται την ΑΕ 2002 και η ΑΕ Διμηνίου τον Πανιώνιο. Τα άλλα ματς το πρωί της Κυριακής. Ο Θησέας έχει δύσκολη αποστολή στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος με τον Ηρακλή, ο Άρης Μελισσατίκων φιλοξενεί τον Μαγνησιακό στη νέα του έδρα που είναι φέτος το γήπεδο της Αγ. Παρασκευής σε ανοικτό ματς για κάθε αποτέλεσμα, ενώ η Σκιάθος, μετά το κάζο της πρεμιέρας, θα επιδιώξει να κερδίσει την Αγία Παρασκευή για να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Δεν αγωνίζονται αυτό το διήμερο η Δημητριάς που παίρνει τρίποντο χωρίς αγώνα από τους Νέους Αθλητές και η Ιωλκός που έχει το ρεπό του πρώτου γύρου.

Στο 2ο όμιλο, ο Αίας είναι θεωρητικά το φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άθλο, ενώ στο γήπεδο του Ξηριά αναμετρούνται Μακρινίτσα και Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού που είναι νεοφώτιστες στην κατηγορία. Αυτά τα δύο ματς γίνονται Σάββατο. Τα υπόλοιπα το απόγευμα της Κυριακής κι απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι. Ο ΓΣ Αλμυρού φιλοξενεί τον Αετό Κερασιάς και δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών στο Στάδιο “Αθ. Ραγάζος”, ενώ η Δήμητρα υποδέχεται την Αγχίαλο που είναι σκληροτράχηλη και πάντα επικίνδυνη. Έξοδο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους Μυρμιδόνες καθώς αντιμετωπίζουν τον Αστέρα στο Ριζόμυλο. Επίσης, στο Στεφανοβίκειο ο Διαγόρας μετά το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη, όπως και ο Πρωτεσίλαος που έχει κερδίσει τρία ματς στο Κύπελλο αλλά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΘ. Ρεπό στον όμιλο έχει ο Αχιλλέας.

Η νέα μορφή του πρωταθλήματος με 13 ομάδες σε κάθε γκρουπ έχει δώσει νέο ενδιαφέρον στην κατηγορία, καθώς κάθε απώλεια βαθμών για τα φαβορί σε παιχνίδια με ασθενέστερους αντιπάλους μπορεί να αποδειχθεί οδυνηρή και δύσκολα καλύπτεται. Οπότε, η σημασία όλων των αναμετρήσεων είναι ακόμη μεγαλύτερη...

1ος όμιλος
Σάββατο 11-10-2014
Σαρακηνός-ΑΕ 2002, γήπεδο Σαρακηνού στις 16:00
ΑΕ Διμηνίου-Πανιώνιος, γήπεδο Διμηνίου στις 16:00
Κυριακή 12-10-2014
Άρης-Μαγνησιακός, γήπεδο Αγίας Παρασκευής στις 11:00
Ηρακλής-Θησέας, γήπεδο Ι.Μ. Δημητριάδος στις 11:00
Σκιάθος-Αγία Παρασκευή, Στάδιο Σκιάθου στις 13:15
Δημητριάς-Νέοι Αθλητές Νίκης 3-0 άνευ αγώνος
Ρεπό: Ιωλκός

2ος όμιλος
Σάββατο 11-10-2014
Αία-Άθλος, γήπεδο Σούρπης στις 16:00
Μακρυνίτσα-Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, γήπεδο Ι.Μ. Δημητριάδος στις 16:00
Κυριακή 12-10-2014
Αστέρας-Μυρμηδόνες, γήπεδο Ριζομύλου στις 16:00
Διαγόρας-Πρωτεσίλαος, γήπεδο Στεφανοβικείου στις 16:00
ΓΣ Αλμυρού-Αετός, Στάδιο Αλμυρού στις 16:00
Δήμητρα-Αγχίαλος, γήπεδο Ευξεινουπόλεως στις 16:00
Ρεπό: Αχιλλέας