noodles volos banner

Πανιώνιος – Δημητριάς 2-1

Ο Βούλγαρης πέτυχε δύο γκολ για τον Πανιώνιο και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Ο Βούλγαρης πέτυχε δύο γκολ για τον Πανιώνιο και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο τυπικά γηπεδούχος Πανιώνιος, επικράτησε για την πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΘ στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, της Δημητριάδας, με 2-1.

Η Δημητριάς ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε να προηγηθεί στο 16’ όταν ο Μπουρνάκης έκανε το 0-1 με πλασέ μετά από φάουλ του Πετρόπουλου. 

Προς το τέλος του ημιχρόνου μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματα της, αλλά το σουτ του Αντώνη Ταφίλη απέκρουσε ο Παπασακελλαρίου.

Στο  49’ με πλασέ ο Βούλγαρης μετά από πάσα του Αγκόλι έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έκανε το 1-1. Στο 57’ ο Μουσαμπέλιου για τη Δημητριάδα, σε κενή εστία πλάσαρε πάνω από την εστία και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα.  

Ο Βούλγαρης «χτύπησε» ξανά στο 72’ όταν με σουτ μέσα από την περιοχή, σε φάση που ξεκίνησε μετά από λάθος της άμυνας έγραψε το τελικό 2-1. Ο Βούλγαρης είχε και δοκάρι στο 80’, και αμέσως μετά ένα χαμένο τετ α τετ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπασακελλαρίου, Βόγδανος, Κωστούλας, Παπαδόπουλος Β., Φώτου, Μπασδάνης Κ., Μοσχούδης, Λυρίτσης (85’ Μπασδάνης Γ.), Καραγιώργος (78’ Νικούδης), Αγκόλι, Βούλγαρης

ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: Ράμμος, Ασημάκης, Δημουλάς (85’ Ζαφειρόπουλος), Μπουρνάκης, Καρακώστας Στ., Ζαρίφης, Μουσαμπέλιου, Καρακώστας Κ., Ταφίλης Αντ., Πετρόπουλος, Τσακίρης (80’ Μελέτης)

 

Last modified onSunday, 28 September 2014 15:17