noodles volos banner

Η πρωταθλήτρια ομάδα Κ-2001 της Αγ. Παρασκευής

Η τρίτη ομάδα της Σχολής Αγίας Παρασκευής που πανηγύρισε πρωτάθλημα στην ΕΠΣΘ είναι η Κ-2001. Κατέκτησε το πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία της, με προπονητή τον Άγγελο Καρόπουλο. Να αναφέρουμε πως η ομάδα είναι αήττητη από το 1ο παιχνίδι των πρωταθλημάτων πριν 3 χρόνια, τον Νοέμβριο του 2011!!! Η αξιόλογη πορεία των αθλητών παρατηρείται από ομάδες εκτός Μαγνησίας με διάφορα φιλικά παιχνίδια με άλλες ΠΑΕ, αλλά και με συμμετοχή σε διάφορα τουρνουά.
Τα αποτελέσματα του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και οι σκόρερ είναι τα εξής: Αγία Παρασκευή-Ερμής 1-0, Αγία Παρασκευή-Μαγνησιακός 2-2, Νίκη Βόλου-Αγία Παρασκευή 0-5, Αγία Παρασκευή-Ολυμπιακός Βόλου 8-1, Δάφνη-Αγία Παρασκευή 0-5, Ερμής-Αγία Παρασκευή 0-3, Μαγνησιακός-Αγία Παρασκευή 0-1, Αγία Παρασκευή-Νίκη Βόλου 8-0, Ολυμπιακός Βόλου-Αγία Παρασκευή 0-1, Αγία Παρασκευή-Δάφνη 9-0.

Τέρματα Υπέρ 48-Τέρματα Κατά 3
Οι σκόρερ: 8: ΛΙΑΤΣΙΚΟΣ Ν., 7: ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ Μ., 5: ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Μ, ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ Δ., 4: KAKAΛΙΑΣ Ι., 2: ΦΛΩΚΑΣ ΧΡ, ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Γ, ΤΕΛΧΑΙ Μ.

Την ομάδα απαρτίζουν οι: ΑΝΤΩΝΟΥΛΗΣ Δ, ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Μ, ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Γ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Θ, ΠΑΚΑΚΗΣ Η, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κ, ΚΑΚΑΛΙΑΣ Ι,
ΛΙΑΤΣΙΚΟΣ Ν, ΜΑΡΑΒΑΣ Γ, ΜΕΤΑΦΤΣΗΣ ΑΝ, ΜΠΟΛΗΣ Δ, ΝΑΟΥΜ Ε, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΑΠ, ΣΙΑΦΑΣ ΘΡ, ΤΕΛΧΑΙ Μ, ΤΣΑΡΑΩΣΗΣ Δ, ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ Δ, ΤΣΙΤΣΙΡΙΚΟΣ Δ, ΤΣΑΡΕΛΑΣ ΑΠ, ΦΛΩΚΑΣ ΧΡ, ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ Μ.