noodles volos banner

Μηλιώνης: "Είμαστε έτοιμοι για όλα και προσπαθούμε για το καλύτερο"

Στην εκπομπή "Παράθυρο στη Θεσσαλία" στο Astra Tv φιλοξενήθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Αντώνης Μηλιώνης και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Ελένη Καραγιάννη.
Μεταξύ των άλλων, ο κ. Μηλιώνης επισήμανε: "Η Δήμητρα είναι η ομάδα της Ευξεινούπολης, ενός χωριού με έντονο το στοιχείο της κοινωνικότητας. Η διοίκησή μας ανέλαβε τα δύο τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, κάνοντας πολλά βήματα μπροστά σε αγωνιστικά κι οργανωτικά ζητήματα. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Δύο χρόνια οργανώνουμε την ομάδα σε όλους τους τομείς με βασική επιδίωξη το καλό θέαμα και την ανάδειξη νεαρών αθλητών. Είμαστε έτοιμοι για όλα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Η Δήμητρα είναι μία ομάδα λαϊκής βασης που στηρίζεται στον κόσμο της κι εμείς ως διοικητικό συμβούλιο διαχειριζόμαστε την αγάπη του κόσμου".
Από την πλευρά της, η κα Καραγιάννη εξήρε την παρουσία στη διοίκηση τριών γυναικών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "το ποδόσφαιρο θέλει δυνατό ανδρικό σώμα, αλλά μυαλό θηλυκό".