noodles volos banner

Προπονητής ο Καλογήρου στον ΓΣΑ!

Την πρόσληψη του Λευτέρη Καλογήρου στη θέση του προπονητή ανακοίνωσε ο ΓΣ Αλμυρού για τη νέα σεζόν. Ο πρώην προπονητής της Δήμητρας Ευξεινύπολης μένει στην ίδια πόλη, αλλά αναλαμβάνει τις τύχες των "κυανόλευκων" του Αλμυρού, με στόχο να οδηγήσει την ιστορική ομάδα στη μεγαλύτερη κατηγορία, τη Γ' Εθνική.
Ο Καλογήρου, ικανός, φιλόδοξος κι ανερχόμενος τεχνικός, από τους λίγους στη Μαγνησία με το δίπλωμα UEFA A', ξεκίνησε την προπονητική ως βοηθός προπονητή στον Πύρασο τη σεζόν 2008-08, συνέχισε στην ΑΕ Λεχωνίων (φιναλίστ του κυπέλλου ΕΠΣΘ το 2009), εργάστηκε στις ακαδημίες του Πυράσου κι ανέλαβε την ίδια ομάδα στα μέσα της τη σεζόν 2010-11 στη Δ' Εθνική (οδηγώντας την στην 4η θέση με εντυπωσιακό αήττητο σερί 16 αγωνιστικών). Ξεκίνησε την επόμενη σεζόν αλλά αποχώρησε μετά τις πρώτες αγωνιστικές, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια δούλεψε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο σύλλογο της Ευξεινούπολης. Πήγε τους "πράσινους" στην 4η θέση το 2012-13 και την 5η το 2013-14 με επιθετικό ποδόσφαιρο και στηριζόμενος σε νεανικό ρόστερ. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρυσι ο ΓΣΑ είχε προπονητή τον Βουρούκο και η Δήμητρα τον Καλογήρου, ενώ τη νέα περίοδο ο Βουρούκος θα είναι στη Δήμητρα και ο Καλογήρου στον Αλμυρό! Τέλος γνωστοποιήθηκε ότι η προετοιμασία του ΓΣΑ θα ξεκινήσει 29 Ιουλίου. 

Last modified onSaturday, 07 June 2014 16:29