noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Αγχίαλος 2-3

Δανόπουλος, Μηδειάτης, Ζητούδης: οι σκόρερ σήμερα για την Αγχίαλο Δανόπουλος, Μηδειάτης, Ζητούδης: οι σκόρερ σήμερα για την Αγχίαλο

Ιστoρική νίκη για την Αγχίαλο καθώς ήταν η πρώτη εκτός έδρας στην Α' ΕΠΣΘ και επιτεύχθηκε σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Πρωτεσιλάου στον Πτελεό με γκολ στο τελευταίο λεπτό! Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο που σταμάτησαν στον τερματοφύλακα της Αγχιάλου, Καραγιώργο και το 0-1 έγινε στο 30ό λεπτό με κεφαλιά του Μηδειάτη ύστερα από κόρνερ του Δανόπουλου. Το 0-2 στο 55' με φάουλ του Δανόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σε φάση που ο Τίτας δέχθηκε κίτρινη κάρτα για την ανατροπή του Πύλου και τους φιλοξενούμενους να ζητούν κόκκινη. Ο Πρωτεσίλαος βρήκε τα σωματικά και ψυχικά αποθέαματα για την ανατροπή. Μέιωσε αρχικά με τον Μαρικλέν στο 75' με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και ισοφάρισε οκτώ λεπτά αργότερα με κεφαλιά του προωθημένου Παπαδόπουλου. Οι "κυανόλευκοι" ζήτησαν και τρίτο γκολ, ανοίχθηκαν και έτσι, στο 91' εκτέθηκαν αμυντικά όταν ο Ζητούδης έκανε κούρσα από δεξιά και σούταρε εύστοχα για το 2-3.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Παπαδόπουλος, Μιχόπουλος, Θ. Κόρκος, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Μαρικλέν, Κατσαβριάς, Παναγιώτου (70' Γουργιώτης), Λεϊμονής.
Αγχίαλος: Φ. Καραγιώργος, Ζητούδης, Κουφαλιδάκης, Μηδειάτης, Μπολιός, Τσανάκας, Κίτσος, Βέτσικας, Δανόπουλος (80' Ρούλης), Τσαρδακάς, Πύλος (55' λ.τρ. Φούκης).

Last modified onSaturday, 21 December 2013 18:31