noodles volos banner

Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕ Διμηνίου, ΓΣΑ και Σαρακηνό

Προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου αυτό το Σαββατοκύριακο στην Α' ΕΠΣΘ και οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο έχουν ...πονηρές εξόδους. Ας δούμε αναλυτικά τις οκτώ αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής, εκ των οποίων οι πέντε διεξάγονται το Σάββατο και οι τρεις την Κυριακή.

Η ΑΕ Διμηνίου παίζει στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με τον Μαγνησιακό. Η ομάδα του Στέφανου Ξηρόφωτου προέρχεται από δύο νίκες σε δύσκολα παιχνίδια κι έπιασε κορυφή. Για να παραμείνει όμως σε αυτή θα πρέπει να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Μαγνησιακού, που κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, πάντα π[αίζει καλά, ειδικά στην έδρα του. Την προηγούμενη φορά που η ΑΕ Διμηνίου έπαιξε στο μικρό σε διαστάσεις και πλαστικό γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος είχε απώλεια βαθμών κόντρα στον Άρη.
Ο Πύρασος υποδέχεται την Ακρόπολη. Οι Αγχιαλίτες απώλεσαν το προβάδισμα και τον ...αέρα που είχαν στην κορυφή, με αποτέλεσμα να μην έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών. Εντός έδρας μετρούν έξι νίκες σε ισάριθμα ματς με γκολ 18-0. Από την άλλη, η Ακρόπολη θα παίξει για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα χωρίς άγχος αφού είναι ένα από τα ματς που δεν υπολογίζει για βαθμούς.
Ο ΓΣ Αλμυρού καλείται να περάσει από το πλαστικό γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Η ομάδα του Βαγγέλη Βουρούκου είναι στο -4 από την κορυφή, βρίσκεται στη διεκδίκηση της ανόδου και στη 14η αγωνιστική θέλει μόνο το τρίποντο απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η ερυθρόλευκη του Στέλιου Μαλακασιώτη.
Στο γήπεδο του Διμηνίου, η Δάφνη φιλοξενεί τον Θησέα σε αγώνα σημαντικό κυρίως για τους γηπεδούχους. Η Δάφνη είναι προτελευταία και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματά της, άνοιξαν την ψαλίδα από τις ομάδες που βρίσκονται παραπάνω. Από την άλλη, οι Αγριώτες προέρχονται από δύο συνεχόμενες επιτυχίες και θέλουν να πιστοποιήσουν ξανά την καλή αγωνιστική τους κατάσταση.
Μεγάλο ματς στον Πτελεό ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Αγχίαλο στη μάχη της παραμονής, με 7 και 13 βαθμούς αντιστοίχως. Με μόνο μία νίκη, οι γηπεδούχοι είναι καθηλωμένοι στην τελευταία θέση και για να αναπτερώσουν τις ελπίδες σωτηρίας, χρειάζονται πάση θυσία το τρίποντο. Όσον αφορά στους νεοφώτιστους, θέλουν να πάρουν το πρώτο τους διπλό στην Α' ΕΠΣΘ και να ξεφύγουν σημαντικά από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.
Αυτά για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Η αγωνιστική συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις την Κυριακή. Πρώτο χρονικά ματς αυτό στη Σκιάθο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Σαρακηνό. Οι νησιώτες, πάντα δυνατοί στην έδρα τους, απειλούν το εντυπωσιακό σερί των επτώ νικών που έχουν οι "ροσονέρι".
Το απόγευμα, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Άρη σε μια άκρως αμφίρροπη συνάντηση, με τους Ριζομυλιώτες σε περίπτωση νίκης να προσπερνούν βαθμολογικά τους "κιτρινόμαυρους", ενώ στην Ευξεινούπολη παίζουν Δήμητρα κι Αίας. Οι "πράσινοι" προέρχονται από πέντε στη σειρά ήττες και θέλουν τη νίκη για αφετηρία καλύτερης συνέχειας, ενώ η ομάδα της Σούρπης θα παίξει για δύο αποτελέσματα...

Last modified onThursday, 19 December 2013 10:26