noodles volos banner

Σκιάθος-Αγία Παρασκευή 3-2

Η Σκιάθος κέρδισε τους τρεις βαθμούς και η Αγία Παρασκευή τις εντυπώσεις. Στο πρωινό ματς που έγινε στο νησί των Βορ. Σποράδων, οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-2 των "ερυθρολεύκων", σε αγώνα που επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι του τερματοφύλακα της βολιώτικης ομάδας Δήμου στο 69ο λεπτό. Ελλείψει αναπληρωματικού, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Βαφείδης.

Πρωταγωνιστής για τη Σκιάθο ο Έλιοτ Πρίφτι που σκόραρε δύο φορές με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 1-0 στο 41' και το 3-1 στο 74'. Ενδιάμεσα το άλλο γκολ των "κυανόλευκων" πέτυχε ο νεαρός Μανωλιός με κοντινή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τσάγγαρη στο 68'. Για την Αγία Παρασκευή, ο Κοπάνας με κεφαλιά-ψαράκι ισοφάρισε στο 54' από σέντρα του Χασιώτη και ο Οικονόμου στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 3-2. 

Ο Σταύρος Σταμπουλής, τεχνικός της Σκιάθου, ανέφερε ότι το σκορ αδικεί την Αγία Παρασκευή αλλά η νίκη αυτή ήταν σημαντική για την ομάδα του που προέρχονταν από άσχημα αποτελέσματα, ενώ έκανε μόνο μία αλλαγή λόγω των πολλών απουσιών κι αυτή ήταν ο 15χρονος Μιστάκου.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Παπάρας, Ντ. Πρίφτι, Γκάγκας, Ελ. Πρίφτι, Τουρναβίτης, Σταμέλος, Μανωλιός, Μουτζούρης, Αποστολίδης, Τσάγγαρης, Λέτσος (81' Μιστάκου).

Last modified onSunday, 15 December 2013 13:59