noodles volos banner

Εντός έδρας Σαρακηνός κι Αλμυρός

Μπορεί το ντέρμπι κορυφής να δεσπόζει στη 13η αγωνιστική, αλλά και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις έχουν το δικό τους ενδιαφέρον στις πρώτες θέσεις και την ουρά της βαθμολογίας. Τρία ματς γίνονται Σάββατο και πέντε την Κυριακή.

Εκτός από το ματς ΑΕ Διμηνίου-Πύρασος για το οποίο το magnesiasports φιλοξενεί ξεχωριστό κείμενο, το Σάββατο ο Σαρακηνός υποδέχεται τον Μαγνησιακό και ο Άρης τον Θησέα. Στην αναμέτρηση που θα γίνει στο γήπεδο του Σαρακηνού, οι “ροσονέρι” θα επιδιώξουν να πάρουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους και περιμένουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι για να δουν σε ποια θέση θα είναι και πόσους βαθμούς από την κορυφή. Από την άλλη, η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο της κορυφής και θέλει να παλέψει το ματς για να έχει βαθμολογικό όφελος.
Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος παίζουν Άρης και Θησέας, μόλις τρεις ημέρες μετά τη μεταξύ τους συνάντηση για το Κύπελλο που βρήκε νικητές τους Αγριώτες με 2-0 (χθες αυτός ο αγώνας). Ο Άρης είναι σε αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο με τρεις νίκες και μία ισοπαλία με τον Ντένη Κουκουβίνο στον πάγκο του, ενώ ο Θησέας πέρασε περίοδο πέντε αγώνων χωρίς νίκη, που την έσπασε όμως την περασμένη εβδομάδα με επιτυχία κόντρα στην Αγχίαλο.
Το πρωί της Κυριακής, η Σκιάθος φιλοξενεί την Αγία Παρασκευή και θέλει τη νίκη για να επανέλθουν τα χαμόγελα αφού στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα στο γήπεδό της από τον Αστέρα και ισοπαλία στον Πτελεό, ενώ χθες αποκλείστηκε από τους Νέους Αθλητές στο Κύπελλο.
Το απόγευμα, στις 14:45 τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο ΓΣ Αλμυρού δίνει αγώνα στο Στάδιο "Αθ., Ραγάζος" με τον ουραγό Πρωτεσίλαο και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, θέλοντας να την συνδυάσει με ωραίο θέαμα κι αρκετά γκολ. Στη Ν. Αγχίαλο, η τοπική ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Αστέρα, σε συνάντηση μεταξύ δύο νεοφώτιστων συλλόγων στην Α' Κατηγορία. Οι "πορτοκαλί" του Γιώργου Πλατανιά κέρδισαν και τα τρία τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό τους, ενώ ο Αστέρας θέλει το διπλό για να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τον Αλμυρό την προηγούμενη αγωνιστική. Σημαντικό ματς στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού γίνεται στη Σούρπη όπου ο τοπικός Αίας, ύστερα από δύο συνεχείς τεσσάρες που δέχθηκε εκτός έδρας, παίζει με τη Δάφνη, που υπολείπεται στη βαθμολογία του αντιπάλου της με δύο πόντους.
Τέλος, η Ακρόπολη πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κερδίζοντας τη Δάφνη το περασμένο Σάββατο και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στη Δήμητρα. Από την άλλη, οι “πράσινοι” με τέσσερις σερί ήττες ψάχνουν νίκη που θα αποτελέσει εφαλτήριο για καλύτερη συνέχεια.