noodles volos banner

Εύκολη νίκη για τον Άρη επί του Αίαντα

Με την μπάλα στα πόδια ο Τσιαντής, σκόρερ του πρώτου γκολ του Άρη. Στιγμιότυπο από τη σημερινή αναμέτρηση Με την μπάλα στα πόδια ο Τσιαντής, σκόρερ του πρώτου γκολ του Άρη. Στιγμιότυπο από τη σημερινή αναμέτρηση

Εύκολη επικράτηση για τον φορμαρισμένο Άρη, με σκορ 4-0 στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος επί του Αίαντα Σούρπης που είχε χαμένο πέναλτι ένα λεπτό μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε! Τσιαντής στο 22', Κεμάλι στο 38', Ακτσιαλής στο 44' και Τσουκαλάς στο 88' οι σκόρερ για τους "κιτρινόμαυρους" των Μελισσατίκων.

Μόλις στο 1', οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυνομένου, αλλά ο διαιτητής Τσακούμης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 5' κόρνερ του Μπιρτ΄σαι έφυγε άουτ αφού η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρο της οριζόντιας δοκού. Ακολούθησαν τρεις ευκαιρίες στο δίλεπτο 13'-15' για τον Άρη. Πρώτα, από σέντρα του Τσουκαλά, ο Βούλγαρης έκανε κοντρόλ και σουτ από τη μικρή περιοχή που έφυγε άουτ, στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης από το ίδιο σημείο προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι αλλά η μπάλα έφυγε πλάγια και μετά ο Κεμάλι πλάσαρε άουτ από ευνοϊκή θέση. 

Το 1-0 έγινε στο 22'. Ο πολύ καλός σήμερα Τσουκαλάς έκανε τη σέντρα και ο Τσιαντής με προβολή προ του Λαγού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Αίας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Καρακάση που τιμωρήθηκε με κίτρινη, ενώ ο Λουκάς Κατσαμπέκης ζήτησε κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδόπουλος, όμως ο Γράντας πέφτοντας, σήκωσε το αριστερό του χέρι κι έκανε εντυπωσιακή απόκρουση. Σπεσιαλίστας στα πέναλτι, είναι το δεύτερο που πιάνει τη φετινή σεζόν!
Στο 29', διαγώνιο σουτ του Στραβέλα έφυγε λίγο άουτ και στο 38' έγινε το 2-0 με απευθείας ευθύβολο φάουλ του Κεμάλι μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής. Το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους του Ντένη Κουκουβίνου σημείωσε ο Ακτσιαλής στο 44'. Ο Κεμάλι σέντραρε, ο Στραβέλας κατέβασε την μπάλα και ο Ακτσιαλής σκόραρε με συρτό σουτ από πλάγια αριστερά. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο Λαγός απέκρουσε φάουλ του Κεμάλι από το ημικύκλιο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λαγός είναι φαντάρος κι αγωνίστηκε σήμερα απροπόνητος αφού την περασμένη αγωνιστική αποβλήθηκε ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας της Σούρπης, Θεοδωρίδης.
Καλή εκτέλεση φάουλ του Κωστούλα στο 48' έφυγε λίγο άουτ, χαμένη ευκαιρία για τον Άρη στο 50' με σουτ του Βούλγαρη χωρίς στόχο από το ύψος του πέναλτι και στο 69' με πλασέ του Κεμπάλι ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 71' ο Αίας είχε διπλή ευκαιρία όταν ο Μπιρτσάι σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Γράντα και ο Κωστούλας στην επαναφορά σούταρε ψηλά άουτ, στο 76' ο Παπαδόπουλος είχε σουτ άουτ, ενώ στο 86' ο ίδιος παίκτης έκανε εξαιρετική ενέργεια και κοντινό σουτ που βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρε των γηπεδούχων.
Στο 88ο λεπτό, ο Ρούσης ύστερα από ατομική προσπάθεια και κούρσα μισού γηπέδου, έδωσε ασίστ στον Τσιαντή, ο οποίος σούταρε για να αποκρούσει ο Λαγός και στην εξέλιξη της φάσης, ο Τσουκαλάς σκόραρε με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής για το τελικό 4-0.
Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τον Άρη με τον Ντένη Κουκυοβίνο στο πάγκο του -έχει και μία ισοπαλία στο άλλο ματς-, ενώ ο Αίας ηττήθηκε για τρίτη συνεχόμενη έξοδο δεχόμενος τέσσερα γκολ.

Συνθέσεις:
Άρης: Γράντας, Τσουκαλάς, Γκοτζόπουλος, Καρακάσης, Γεωργούλας, Κικής, Κεμάλι, Τσιαντής, Βούλγαρης (86' Καραγγέλης), Ακτσιαλής (70' Ρούσσης), Στραβέλας (56' Σκοπελίτης).
Αίας: Λαγός, Μπούρας, Νικηφοράκης, Γρούνας, Χαλάτσης (15' Βέργος), Χριστέλος (72' Σπανός), Μπιρτσάι, Καλοδήμος, Κοντούλης, Κωστούλας, Παπαδόπουλος (89' Γαλατσίδας).

Last modified onSaturday, 07 December 2013 20:19