noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Σαρακηνός 1-2

Με το διπλό έφυγε από την Αγία Παρασκευή ο Σαρακηνός. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου επικράτησαν με 1-2 της Αγίας Παρασκευής. Με το καλησπέρα και μόλις στο 2’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Σπύρου Καραπλιάγκου έξω από την περιοχή, με τον σκόρερ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ύστερα από τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, ωστόσο οι Βαφείδης, Κοπάνας, Μαλακασιώτης και Μαγγασιανός, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και τετ α τετ και δεν κατάφεραν να σκοράρουν για την ομάδα τους στο πρώτο μέρος. Στο 52’ ο Φάνης Μαλακασιώτης έκανε το 1-1, όμως οι παίκτες του Σαρακηνού κατάφεραν εκ νέου να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 75’ με σουτ και πάλι έξω από την περιοχή, του Σατελιάν, με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δήμου, Χασιώτης, Μαγγασιανός, Παντελόγλου, Σιγάλας, Ζάχαρης (55’ Οικονόμου), Στ. Μαλακασιώτης, Βαφείδης, Κοπάνας, Φ. Μαλακασιώτης (75’ λ.τρ. Βούκοτος), Καμπέρης (81’ Τσιώλης).
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κουτσιρίμπας, Τσαντόπουλος (46’ Ρουκάς), Καραπλιάγκος Κ., Τσιγιάννης, Δενελάβας, Θεοδοσιάδης, Σατελιάν, Κολιαμήτρας, Καραπλιάγκος Σπ., Ψαρόμπας (46’ Ψαρόμπας), Βαΐτσης (85’ Αντωνίου). 

Last modified onSaturday, 07 December 2013 17:39