noodles volos banner

Α.Σ. Βόλος 2004: Η ομάδα μας δείχνει ότι έχει ένα πλούσιο μέλλον

Δελτίο Τύπου για το σαββατιάτικο φιλικό της β’ ομάδας του με τη Νίκη Βόλου, εξέδωσε ο Α.Σ. Βόλος 2004, που αναφέρει:

«Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Νίκης Βόλου, η Β' ομάδα του συλλόγου μας, βρέθηκε χθες το πρωί στο γήπεδο Π. Μαγουλάς για να αντιμετωπίσει τη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα της Νίκης.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού η ανωτερότητα της ομάδας μας ήταν εμφανής δείχνοντας και τις αγωνιστικές εμπειρίες της από τη συμμετοχή της τα τελευταία δύο χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ.

Από την άλλη ήταν μια καλή ευκαιρία για τα κορίτσια μας να ξεδιπλώσουν στο γήπεδο το ταλέντο τους, αλλά και να δείξουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του συλλόγου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ήδη κάποια κορίτσια συμμετέχουν στην Α' ομάδα, τόσο στις προπονήσεις όσο και με τη συμμετοχή τους σε αγώνες.

Αυτό που φάνταζε μακρινό πριν δύο χρόνια αρχίζει να γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα. Η ομάδα δείχνει ότι έχει πλούσιο μέλλον στηριζόμενη κυρίως στα δικά της κορίτσια....

Στα αξιοσημείωτα, το γκολ με ωραία εκτέλεση πέναλτι που πέτυχε η 9χρονη Φρόσω Νάνου...

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Γιοβάνη, Σιέχου, Τόσκα, Καρακάνα, Βαϊνοπούλου, Κυριάκου, Τιρτιράκη, Κουμιώτη, Νάνου Ε., Σαρρηγιάννη, Αντωνοπούλου, Νάνου Φ., Πασχαλίδη, Αλεξανδρή, Βαράκη

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου για τη φιλοξενία τους…»