noodles volos banner

Φιλικό με την Εθνική κορασίδων για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο ΕΑΚ το Σάββατο 26 Μαΐου θα δώσει ο Βόλος 2004 με την Εθνική Κορασίδων. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το επόμενο Σαββατοκύριακο 25 έως 27 Μαΐου θα βρίσκεται στο Βόλο για προπονήσεις η Εθνική κορασίδων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Επιτροπή γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και θα συνεχιστεί και με άλλες περιοχές της Ελλάδας (εκτός Αθήνας), με απώτερο σκοπό την μεγαλύτερη προβολή και ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην επαρχία.

Το πρόγραμμα, εκτός των προπονήσεων, θα περιλαμβάνει και φιλικό παιχνίδι με την ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου 26 Μαϊου στις 5:30 μμ στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ. Το παιχνίδι θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα απο τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν στο ίδρυμα "ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ". Γι' αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους που θέλουν να συνδράμουν το ίδρυμα, να προσφέρουν με την αγορά εισιτηρίου και να προσέλθουν στο ΕΑΚ το επόμενο Σάββατο για να δουν απο κοντά τα κορίτσια να αγωνίζονται για καλό σκοπό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους της ΕΠΟ και της ΕΠΣΘ για την προσπάθεια τους να βρεθεί η Εθνική στον Βόλο για προπονήσεις και να αγωνιστεί στο φιλανθρωπικό αυτο αγώνα για την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος..."