noodles volos banner

Ήττα του Α.Σ. Βόλος 2004 στη Δράμα, 4-0 από τις Αμαζόνες

Ο ήδη υποβιβασμένος από την Α' Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών, Βόλος 2004, ηττήθηκε από τις Αμαζόνες στη Δράμα, με 4-0. Η ομάδα του Χρήστου Κολημήτρα, ο οποίος επέλεξε να κάνει rotation, χρησιμοποιώντας αρκετά νέα κορίτσια στο αρχικό του σχήμα, μπήκε νωθρά στην αναμέτρηση, εξαιτίας και του δύσκολου ταξιδιού που είχε αυθημερόν η αποστολή της ομάδας από τον Βόλο στη Δράμα. Μόλις στο έκτο λεπτό έγινε το 1-0 από τη Μήτκου, ενώ στο 28' πάλι η Μήτκου οι Αμαζόνες διπλασίασαν τα τέρματά τους, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. 

Στην αρχή της επανάληψης, ο Βόλος 2004 έχασε την ευκαιρία του να μπει ξανά στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα η Κέκου κέρδισε πέναλτι στο 58', το οποίο, όμως, εκτέλεσε άστοχα η Γάτσιου, ένα λεπτό αργότερα. Οι γηπεδούχες ανέβασαν εκ νέου "στροφές", έκαναν το 3-0 στο 59' με την Χατζηνικολάου, ενώ η Παπαδοπούλου στο 89' έκανε το 4-0, σκορ που έμελε να είναι και το τελικό.

Για τον Α.Σ. Βόλο 2004, η χρονική αυτή περίοδος μπορεί να χαρακτηριστεί μεταβατική, καθώς ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας προετοιμάζονται για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στη Β' Εθνική, στην οποία ο αποκλειστικός στόχος θα είναι η άμεση επάνοδος στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Βόλος 2004 (Κολημήτρας): Μιχαλακάκη (52' λ.τρ. Χατζηλαζάρου), Νικάκη, Βαϊνοπούλου, Αβντόλι, Σύρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου, Καλαμπούκα (60' Βέτσικα), Ανδρέου, Πούλιου (40' Κέκου), Πάσχου (80' Κυριάκου)

Last modified onSunday, 06 May 2018 22:21