noodles volos banner

Με Ατρόμητο στην Αθήνα ο Βόλος 2004

Στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο γήπεδο Ηφαίστου, θα ταξιδέψει την Κυριακή ο Βόλος 2004, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η ομάδα του Χρήστου Κολημήτρα βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση, με αρκετά μεγάλη διαφορά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα δέκα βαθμών και στα εναπομείναντα ματς η βολιώτικη ομάδα είναι πολύ δύσκολο ν’ αλλάξει κάτι σ’ ό,τι αφορά την υπόθεση παραμονή. Βέβαια, όλες οι παίκτριες και η τεχνική ηγεσία δηλώνουν ότι δε θα τα παρατήσουν και θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος τις όποιες μικρές μαθηματικές ελπίδες τους, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι, κόντρα στον Ατρόμητο, είναι αρκετά δύσκολο, καθώς πρόκειται για μία ομάδα που εύκολα διατηρείται πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις στη βαθμολογία, έχοντας 21 βαθμούς, 11 περισσότερους από τις Βολιώτισσες, και θα αγωνιστεί χωρίς πίεση στην ερχόμενη αναμέτρηση. Παράλληλα, η αποστολή του Α.Σ. Βόλος 2004 γίνεται ακόμα δυσκολότερη, λόγω και της απουσίας της Δήμητρας Γρηγοριάδη, η οποία αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς, κόντρα στην ΑΕΛ, και καλείται να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Η βολιώτικη ομάδα θα προπονηθεί και το Σάββατο στο ΕΑΚ, με την αποστολή της να ταξιδεύει για την Αθήνα, ανήμερα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Κυριακή 1 Απριλίου

16:00, Γήπεδο Ηφαίστου: Ατρόμητος - Βόλος 2004

Διαιτητής: Μανιώτης, βοηθοί: Γουρνιάς, Κυριακόπουλος (όλοι της Ανατολικής Αττικής)

16:00, Δημοτικό Γλυφάδας: Γλυφάδα - Ελπίδες Καρδίτσας

16:00, Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο: ΟΦΗ - Άρης

16:00, Γήπεδο ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Μεσολόγγι 2008 - Φείδων Άργους

16:30, Γήπεδο Τριανδρίας: ΠΑΟΚ - Αμαζόνες Δράμας

16:30, Αλκαζάρ: ΑΕΛ - Τρίκαλα 2011