noodles volos banner

Τρίτη ημερίδα Γυναικείου ποδοσφαίρου από τον Α.Σ. Βόλος 2004

Ο Α.Σ. Βόλος 2004 διοργανώνει την τρίτη ημερίδα Γυναικείου ποδοσφαίρου τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου. Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Ο Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004, η μοναδική  αμιγώς γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Μαγνησίας, που δραστηριοποιείται στο Βόλο από το 1997, διατηρεί τμήματα αγωνιστικά και ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γυναικών συμμετέχοντας στα Εθνικά πρωταθλήματα από το 2000. Ο σύλλογος μας φέτος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών και απαρτίζεται από 20 αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας. Επίσης η ακαδημία του συλλόγου αποτελείται από 20 κορίτσια 8-15 ετών και συμμετέχει τα τελευταία δύο χρόνια στο πρωτάθλημα ακαδημιών της ΕΠΣΘ. Να σημειωθεί ότι από την ομάδα μας ξεκίνησαν τα προηγούμενα χρόνια μέχρι και σήμερα αρκετά κορίτσια που στελέχωσαν και στελεχώνουν όλες τις Εθνικές ομάδες. 

Η ομάδα μας έχοντας ως στόχο τη μεγαλύτερη προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου στην πόλη του Βόλου και γενικότερα στη Μαγνησία, προτίθεται να πραγματοποιήσει αναπτυξιακή ημερίδα γυναικείου ποδοσφαίρου για νέες αθλήτριες, φέρνοντας έτσι τα νέα κορίτσια πιο κοντά στο ποδόσφαιρο.

Η ημερίδα προγραμματίζεται να διοργανωθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 από 3:00 μμ.-7:00 μμ στο ΕΑΚ Βόλου. Στην ημερίδα θα μπορούν να συμμετάσχουν κορίτσια από   8 έως και 15 ετών που αγαπούν και θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.

Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις:

•Ομιλία από τον προπονητή της ομάδας κ. Κολημήτρα Χρήστο για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με αναφορές σε θέματα προπονητικής ποδοσφαίρου, τόσο προς τις νεαρές υποψήφιες παίκτριες όσο και τους γονείς τους,

•Εισήγηση από διατροφολόγο γνωστής εταιρίας προϊόντων διατροφής, τόσο για τις διατροφικές συνήθειες των νέων κοριτσιών, όσο και για τις διατροφικές ανάγκες γενικότερα των αθλητριών,

•Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν σωματομετρικές-εργομετρικές μετρήσεις στις αθλήτριες από ειδικούς της εταιρίας,

•Εισήγηση από τον χειρουργό ορθοπεδικό κ. Βαβέτση Γεώργιο σε θέματα τραυματισμών στο ποδόσφαιρο καθώς και πρόληψής τους,

•Παρουσίαση από τον αθλίατρο κ. Μαναβέλα Ευάγγελο θεμάτων αποκατάστασης τραυματισμών στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο

Παράλληλα και κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου, όπου όλες οι συμμετέχουσες, αφού χωριστούν σε ομάδες με βάση την ηλικία τους, θα αγωνιστούν σε παιχνίδια διάρκειας 20 λεπτών.

Στο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας της ομάδας μας με άλλη ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου της Α’ ή της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ανάλογα με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα χορηγηθούν σε όλες τις συμμετέχουσες αθλητικό υλικό, και επίσης κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών θα τους διανεμηθούν χυμοί, νερά, σάντουιτς και φρούτα.

Στα κορίτσια της νικήτριας ομάδας του τουρνουά θα απονεμηθούν κύπελλα και αναμνηστικά μετάλλια, ενώ στα υπόλοιπα κορίτσια που θα συμμετάσχουν στην ημερίδα θα τους δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και την Ε.Π.Σ.Θ., τους οποίους ευχαριστούμε για την πολύπλευρη βοήθεια τους».