noodles volos banner

Παίκτριες του ΑΣ Βόλος 2004 στις προεπιλογές της Εθνικής κορασίδων

Τέσσερις παίκτριες του ΑΣ Βόλος 2004 κλήθηκαν στις προπονήσεις - προεπιλογές της Εθνικής κορασίδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Δύο χρόνια μετά την επανασύσταση της ακαδημίας του συλλόγου, τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά, αφού τέσσερα κορίτσια της ομάδας κλήθηκαν να συμμετέχουν στις προπονήσεις - προεπιλογές της Εθνικής κορασίδων στη Θεσσαλονίκη. Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή 11 Μαρτίου στα γήπεδα του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και σε αυτές κλήθηκαν οι:

ΒΑΪΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΓΕΩΡΓΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΚΑΡΑΚΑΝΑ ΚΑΛΛΙΡΟΗ

ΤΟΣΚΑ ΜΕΛΙΣΑ

Στη Θεσσαλονίκη βέβαια μετέβησαν και συμμετείχαν στις προπονήσεις μόνο οι δύο τελευταίες, αφού η ΒΑΪΝΟΠΟΥΛΟΥ και η ΓΕΩΡΓΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αποτελούν βασικά μέλη της αγωνιστικής ομάδας και ήταν στην αποστολή για το ματς της προηγούμενης Κυριακής στα Τρίκαλα. Θα δοκιμαστούν σε κάποια από τις επόμενες κλήσεις της Εθνικής.

Η προσπάθεια στην ανάπτυξη της ακαδημίας και της ομάδας γενικότερα θα συνεχιστεί με απώτερο σκοπό τα επόμενα χρόνια η αγωνιστική ομάδα να στελεχώνεται από κορίτσια που θα προέρχονται από το φυτώριο του συλλόγου!»