noodles volos banner

Ψάχνει την υπέρβαση στα Τρίκαλα ο Βόλος 2004

Μετά την εντός έδρας ήττα του από τη Γλυφάδα, με 2-0, ο Βόλος 2004 αναγκάζεται να ψάξει να βρει "τρίποντα" σε δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό που θα δώσει την Κυριακή που έρχεται (11/3) στα Τρίκαλα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Τα κορίτσια του Χρήστου Κολημήτρα δεν έχουν περιθώρια για άλλα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς το πρωτάθλημα φτάνει στην τελική του ευθεία και οι ερυθρόλευκες χρειάζονται επειγόντως βαθμούς, προκειμένου να ξεφύγουν από τη δεινή βαθμολογική τους θέση, γνωρίζοντας και οι ίδιες πως τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα και πως έχουν χάσει πολύ μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων τους για σωτηρία. 

Παράλληλα, θα πρέπει να ευνοηθούν κι από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν την παραμονή, όπως ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος κι η ΑΕΛ, που επιβάλλεται να χάνουν κι αυτοί βαθμούς, προκειμένου ο Βόλος 2004 να κρατιέται "ζωντανός" στη μάχη της παραμονής. Η προσεχής αντίπαλός του, τα Τρίκαλα 2011, είναι μία ομάδα δυνατή, αλλά όχι "αχτύπητη", σύμφωνα με τους ιθύνοντες της βολιώτικης ομάδας, με τους τρεις βαθμούς να είναι ο ένας κι αποκλειστικός στόχος.

Στα αγωνιστικά, όλες οι παίκτριες του κ. Κολημήτρα είναι υγιείς, συμπεριλαμβανομένης και της Γωγούση που ήταν άρρωστη την περασμένη εβδομάδα, αλλά ανάρρωσε γρήγορα και συμμετείχε σε όλες τις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας. Οι ερυθρόλευκες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους και θα ταξιδέψουν το πρωί της Κυριακής για τα Τρίκαλα, με όλες τις αθλήτριες του ρόστερ να είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών:

Κυριακή 11 Μαρτίου (όλα τα ματς στις 15:00)

Γλυφάδα Οδυσσέας-Αμαζόνες Δράμας
Τρίκαλα 2011-Βόλος 2004
Ελπίδες Καρδίτσας 94-Άρης Θεσσαλονίκης
ΑΕΛ-Φείδων Άργους
ΠΑΟΚ-Μεσολόγγι 2008
ΟΦΗ-Ατρόμητος Αθηνών

Last modified onFriday, 09 March 2018 15:30