Logo
Print this page

Ο Γ. Πλατανιάς στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Μαγνησιακού

Την πρόσληψη του Γιώργου Πλατανιά στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου ανακοίνωσε η διοίκηση του Μαγνησιακού. Η ανακοίνωση: "O Αθλητικός Σύλλογος Βόλου Μαγνησιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον  προπονητή Γεώργιο Πλατανιά,  ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας,  που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια τον Μαγνησιακού και του ευχόμαστε επιτυχίες στο έργο του.

Ο Γεώργιος Πλατανιάς είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ΟΥΕΦΑ Β, ενώ ήδη έχει παρακολουθήσει με επιτυχία τον πρώτο κύκλο των σεμιναρίων, για να αποκτήσει δίπλωμα επιπέδου ΟΥΕΦΑ Α.

Με την προπονητική ασχολείται από το 2006, ενώ είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό στοιχείο της σταδιοδρομίας του αποτελούν οι πολλές άνοδοι που έχει κατακτήσει, σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε προπονητικά.

Με το γυναικείο ποδόσφαιρο ασχολείται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, διάστημα που διετέλεσε  προπονητής της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου “Βόλος 2004”, με την οποία πέτυχε άνοδο από τη Β' Εθνική κατηγορία στην Α' Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Κατά το παρελθόν ανόδους σε μεγαλύτερη κατηγορία έχει επιτύχει, επίσης, με την ομάδα ΦΘ Αγχίαλος, στην οποία παρέμεινε για τρία χρόνια και σε αυτό το διάστημα κατάφερε άνοδο από τη Γ’ στη Β’ κι από τη Β’ στην Α’ τοπική κατηγορία, όπως επίσης άνοδο κατέκτησε και στην αρχή της προπονητικής του καριέρας με την ομάδα των Μικροθηβών.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε άμεσα δράση, προκειμένου να προετοιμάσει τη νέα του ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για τη δύσκολη συνέχεια και τα κρίσιμα ματς  που ακολουθούν".

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]