noodles volos banner

Με λευκό απουσιολόγιο ο Βόλος 2004 υποδέχεται τα Τρίκαλα 2011

Με στόχο τη νίκη υποδέχεται την Κυριακή (19/11) τα Τρίκαλα 2011 ο Βόλος 2004 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Οι Βολιώτισσες επιθυμούν να πάρουν το δεύτερό τους τρίποντο στο πρωτάθλημα, το οποίο θα τις δώσει το έναυσμα για μία ακόμα καλύτερη αγωνιστική πορεία. Την Κυριακή θα τεθούν αντιμέτωπες με μία ομάδα που έχει δυνατό ρόστερ. Αυτό, όμως, δεν πτοεί την ομάδα του Βόλου, η οποία έχει στόχο να "χτυπά" όλα τα παιχνίδια με στόχο τους τρεις βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το απουσιολόγιο του τεχνικού της ομάδας, κ. Πλατανιά, όπως τόνισε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε μαζί του το magnesiasports, είναι "λευκό", με όλες τις παίκτριες να τίθενται στη διάθεσή του. Υπάρχουν, βέβαια, ορισμένα μικροπροβλήματα τραυματισμών, τα οποία όμως δε δύνανται να στερήσουν την παρουσία κάποιου εκ των κοριτσιών από τον αγώνα της Κυριακής.

Η τελευταία προπόνηση για τις "ερυθρόλευκες" πριν την αναμέτρηση πραγματοποιείται το Σάββατο στο βοηθητικό του ΕΑΚ και θα περιλαμβάνει κυρίως τακτική. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η τεχνική ηγεσία θα καλέσει την Κυριακή στο γήπεδο όλες τις παίκτριές του και θα αποφασίσει ποιες θα συμπεριληφθούν στην 18αδα.

 

Last modified onMonday, 20 November 2017 03:55