noodles volos banner

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού

Η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού συνεχίζεται κανονικά και με το πέρασμα της πρώτης εβδομάδας, που ήταν εβδομάδα προσαρμογής, αισίως μπαίνει στη δεύτερη της εβδομάδα, όπου αναμένεται ν’ ανέβουν οι ρυθμοί, σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταστρώσει το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, που αποτελείται από τον τεχνικό υπεύθυνο του συλλόγου Δημήτρη Δεβρίκη, τον προπονητή Θόδωρο Κατσαμόρα, τη γυμνάστρια-παίκτρια Ελένη Κουσκούνη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Λευτέρη Φούτρη και τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Δήμητρα Σερμέτη.

Οι προπονήσεις την εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι καθημερινές από 18:00-20:00 στις εγκαταστάσεις του Μαγνησιακού. Η συμμετοχή των παικτριών είναι ικανοποιητική και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να γίνει πληρέστερη, καθώς θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι κοπέλες που για διάφορους λόγους (φοιτήτριες-εργασία-μεταγραφές) δεν πήραν μέρος την πρώτη εβδομάδα.

Ήδη έχουν κλειστεί δύο φιλικά παιχνίδια με τα Τρίκαλα 2011 σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, μόλις οριστικοποιηθούν, και σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση και άλλων φιλικών.

Τέλος, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού ευχαριστεί δημόσια τη Διοίκηση του συλλόγου και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Κώστα Γκουγκουλιά, που από την αρχή της προετοιμασίας βρίσκεται κοντά στην ομάδα, δίνοντας καίριες λύσεις σε οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα προκύπτει, αποδεικνύοντας έτσι τη δέσμευση του ότι η γυναικεία ομάδα από φέτος θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου με ισότιμα δικαιώματα και υποχρεώσεις.