Logo
Print this page

Ελπιδοφόρα η “πρώτη” των γυναικών του Mαγνησιακού

Η πρώτη συνάντηση για την γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Ήταν μία ιδιαίτερα ελπιδοφόρα “πρώτη” της ομάδας, καθώς όπως τόνισε κι ο προπονητής Θεόδωρος Κατσαμόρας, για πρώτη φορά υπήρξαν τόσες πολλές αθλήτριες που έδωσαν το παρών, ενώ αναμένεται το ρόστερ να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο, με την προσθήκη κι άλλων κοριτσιών.

Η φετινή πρεμιέρα της γυναικείας ομάδας του Μαγνησιακού ήταν διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια και για κάποιους ακόμη λόγους. Η νέα διοίκηση του συλλόγου ήταν παρούσα και όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Κώστας Γκουγκουλιάς, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στη γυναικεία ομάδα, που αγωνίζεται στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, βοηθώντας ουσιαστικά, καθώς το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου είναι ισότιμο των υπολοίπων τμημάτων.

Έτσι για τις κοπέλες του Μαγνησιακού έχουν εξασφαλιστεί ήδη όλα τα απαραίτητα εφόδια, όπως ενδυμασία,  μετακινήσεις,  ιατρική υποστήριξη, φιλικές αναμετρήσεις,  χορηγίες,  ενώ άμεσα θα κλείσει και το θέμα των γηπέδων προπόνησης κι αγώνων.

Επιπλέον, προς ενίσχυση του τμήματος αγωνιστικά, αλλά και της πρωτοποριακής προσπάθειας, που αποτελεί το γυναικείο ποδόσφαιρο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος, ανακοινώθηκε από τον ίδιο η δημιουργία τμήματος ακαδημίας για μικρά κορίτσια, αντίστοιχο με τα τμήματα υποδομής που υπάρχουν στις ακαδημίες των αγοριών.

Όλες οι προαναφερθείσες παροχές, καθώς και οι κινήσεις που έχουν γίνει για την οργανωτική αναδιάρθρωση του τμήματος, συντείνουν προς την επίτευξη ακόμα καλύτερης πορείας, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Τέλος οι προπονήσεις που ξεκινούν από σήμερα, θα είναι καθημερινές και για την τρέχουσα εβδομάδα θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

*Μετά την πρώτη συνάντηση τελέστηκε από κοινού αγιασμός της πρώτης ομάδας, της γυναικείας ομάδας και του Νέου Μαγνησιακού, από τον πατέρα Θεόδωρο Παπασακελλαρίου.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]