noodles volos banner

Σημαντικό τρίποντο για τον Βόλο 2004

H selfie της νίκης για τα κορίτσια του Βόλου H selfie της νίκης για τα κορίτσια του Βόλου

Σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει ώστε να κρατηθεί στην κατηγορία πήρε σήμερα ο Βόλος 2004. Κέρδισε στο βοηθητικό του ΕΑΚ με σκορ 2-1 τον Άρη που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής για την παραμονή και έκλεισε την ψαλίδα στους τρεις βαθμούς από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης  (η βολιώτικη ομάδα υπερτερεί πλέον και σε πιθανή ισοβαθμία).

Ο Άρης προηγήθηκε στο 3ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά ο Βόλος έφθασε στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Στο 58' έγινε το 1-1 με προβολή της Γάτσιου σε σέντρα της Λόγου και το 2-1 στο 75' με εύστοχο πέναλτι της Λόγου. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε με ανατροπή της η Τσιρδάνη.

Για την ερυθρόλευκη ομάδα, δοκάρι είχε στο 12ο λεπτό η Φωτεινή Οικονόμου, ενώ έμμεσο φάουλ μέσα στη μεγάλη περιοχή της Τσριδάνη έφυγε λίγο άουτ στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης, φάουλ της ίδιας παίκτιρας απέκρουσε η τερματοφύλακας του Άρη στο 85'.

Η σύνθεση του Βόλου: Νάση, Γουγούση, Βέτσικα, Κόντου, Παπασακελλαρίου, Φ. Οικονόμου, Γρηγοριάδη (50' Λόγου), Τσιρδάνη, Γάτσιου, Κέκου, Μ. Οικονόμου.

Last modified onSunday, 15 February 2015 19:10