noodles volos banner

Στις Σέρρες ο Ολυμπιακός Β., στην Καβάλα ο Μαγνησιακός

Επιστρέφει η αγωνιστική δράση για τα γυναικεία πρωταθλήματα μετά τα παιχνίδια Κυπέλλου την περασμένη εβδομάδα και οι δύο βολιώτικες ομάδες δίνουν καθοριστικά εκτός έδρας ματς, ο Ολυμπιακός Βόλου (Βόλος 2004) παίζει "τελικό" στις Σέρρες με την Πανσερραϊκή για την 8η αγωνιστική της Α' Εθνικής, ενώ ο Μαγνησιακός αγωνίζεται στην Καβάλα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Β' Κατηγορίας. Kαι οι δύο αγώνες την Κυριακή με σέντρα στις 15:00.

Όσον αφορά στην ερυθρόλευκη ομάδα του Χάρη Αμπελάκια, το ματς χαρακτηρίζεται χωρίς αύριο αφού ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν με νίκη κι έκτοτε μετράει μόνο ήττες (δεν υπολογίζουμε το τρίποντο στα χαρτιά με τις Κρήσσες που θα το πάρουν όλες οι ομάδες). Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και η νίκη στις Σέρρες δίνει ...έξι πόντους αφού η Πανσερραϊκή είναι από τις ομάδες που παλεύουν επίσης για την παραμονή.
Στη Β' Κατηγορία, ο Μαγνησιακός είναι τέταρτος σε σύνολο οκτώ ομάδων στον 1ο όμιλο και έχει διαφορά επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Έτσι, κόντρα στην ουραγό Καβάλα θα επιδιώξει τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας επιτυχία ώστε να βελτιώσει περαιτέρω τη θέση του.

Last modified onThursday, 19 December 2013 11:23