noodles volos banner

Eκπαιδευτική επίσκεψη στη Ρεάλ Μαδρίτης για προπονητές της Αγίας Παρασκευής

Μετά τη βελγική Γκενκ πριν λίγες ημέρες, οι προπονητές της Αγίας Παρασκευής συνεχίζουν την επιμόρφωσή τους, αυτή τη φορά ταξιδεύοντας στην Ισπανία προκειμένου να βρεθούν στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η επιμόρφωση των προπονητών της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου συνεχίζεται και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς σήμερα αναχωρούν δυο προπονητές των ακαδημιών της για την Ισπανία, για εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης! Συγκεκριμένα, οι Νίκος Μπράνος και Μαργαρίτης Καλαϊτζής θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι που διοργανώνει το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με επικεφαλή τον Dr. Παπανικολάου Ζήση (Ph.D, Ed.M) Αναπληρωτή Καθηγητή της Ειδικής Προπονησιολογίας Ποδοσφαίρισης, στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με το οποίο η σχολή της Αγ. Παρασκευής έχει συνεργασία.
Έτσι, μετά την επίσκεψη στη βελγική Γκενκ που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τους προπονητές της Σχολής, Στέλιο Μαλακασιώτη και Νίκο Μπράνο, καθώς και τον ποδοσφαιριστή της ανδρικής ομάδας της Αγ. Παρασκευής και προπονητή των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Β., Φώτη Αγραφιώτη, ακόμη μια επιμορφωτική επίσκεψη είναι γεγονός. Με την επιστροφή των δυο προπονητών στην Ελλάδα και τις εγκαταστάσεις της Σχολής, θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση και συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών, με απώτερο σκοπό οι εμπειρίες που έχουν αποκομίσει οι προπονητές στα τελευταία ταξίδια στο εξωτερικό, να βρει εφαρμογή στους νεαρούς αθλητές της Σχολής.