noodles volos banner

Εγγραφές και έναρξη νέας σεζόν για τις Ακαδημίες της Αγίας Άννας

Ανακοίνωση για τις εγγραφές στα τμήματα Ακαδημιών της αλλά και για την έναρξη της νέας σεζόν εξέδωσε η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας. 

Συγκεκριμένα: 

"Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας στην πρώτη χρόνια λειτουργίας της κατάφερε να ανεβάσει το πήχη ψηλά όσον αφορά τη λειτουργία μιας σύγχρονης - ευρωπαϊκής σχολής ποδοσφαίρου.

Έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο το παιδί και πάνω από όλα την υγεία του, η σχολή ξεκίνησε προσφέροντας με την εγγραφή πλήρεις ιατρικές εξετάσεις (καρδιολογικές, αιματολογικές κ.α.). Εκτός από την αθλητική εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών, δίνοντας μεγάλο βάρος στη σωστή διαπαιδαγώγησή τους αλλά και στην κοινωνικοποίησή τους μέσω του αθλητισμού, οι υπεύθυνοι της σχολής φρόντισαν η τύχη των παιδιών να είναι στα χέρια  καθηγητών φυσικής αγωγής και διπλωματούχων προπονητών, υλοποιώντας προπονητικά προγράμματα που απορρέουν από τη συνεργασία με την Arsenal, ενός εκ των κορυφαίων αγγλικών συλλόγων με σχολές ποδοσφαίρου σε όλο το κόσμο.

Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής για τη νέα αθλητική χρονιά, βελτιώνοντας τη λειτουργία της σχολής, προχωρούμε στην εφαρμογή ενός σύγχρονου πλάνου εκγύμνασης των αθλητών.

Την ανάπτυξη, βελτίωση και μεγιστοποίηση των φυσικών ικανοτήτων όλων των παιδιών - μέσω ξεχωριστών ανά ηλικία εξειδικευμένων προγραμμάτων - θα αναλάβει ο καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στη προπονητική φυσικής κατάστασης  Πετσιμέρης Σωτήρης.

Την ευθύνη υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Arsenal Soccer Schools θα έχει ο Παπαρρίζος Παναγιώτης, (καθηγητής φυσικής αγωγής, κάτοχος διπλώματος UEFA A), με την υποστήριξη των προπονητών Αθανασιάδη Νίκου (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA C), Κυριάκου Γιώργου (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Ζαφειρίου Παναγιώτη (κάτοχος διπλώματος UEFA B), Οικονόμου Δημήτρη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο) και Γαλανάκη Νίκου (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο). Την προπόνηση των τερματοφυλάκων της σχολής θα αναλάβει ο Κοντοβάς Χρήστος (κάτοχος διπλώματος UEFA B).

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 22:00, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014. Θα λειτουργήσουν τμήματα για παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24210-91545 & 6977005782".

Last modified onFriday, 29 August 2014 12:31