noodles volos banner

Πολύτιμες εμπειρίες και καλές εμφανίσεις από τους μικρούς της Νίκης

Με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη οι Ακαδημίες της Νίκης Βόλου καθώς συμμετείχαν σε ένα σπουδαίο τουρνουά με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης καθώς και άλλων ομάδων από τη Βόρεια Ελλάδα. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο αθλητικό κέντρο Μάττα, με τους νεαρούς αθλητές να δείχνουν δείγματα του ποδοσφαιρικού τους ταλέντου. Να σημειωθεί πως πολλοί ήταν οι γονείς που βρέθηκαν στη συμπρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες ενώ την προσπάθεια των αθλητών δυσκόλεψαν οι κακές καιρικές συνθήκες καθώς αγωνίστηκαν σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

K-15

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το τμήμα Κ-15 της Νίκης στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οι “κυανόλευκοι” μπορεί να ηττήθηκαν με 3-1 ωστόσο μέχρι και το 75' προηγούνταν με γκολ του Παναγιώτη Λεφάκη που σημείωσε με όμορφη προσπάθεια στο 34'. Οι πολλές αλλαγές όμως που πραγματοποίησε ο Νίκος Χονδροδίνης προκειμένου να χρησιμοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα δεχτεί μέσα σε 15 λεπτά τρία γκολ. Η τελική προσπάθεια αφήνει άπαντες ευχαριστημένους καθώς οι νεαροί αθλητές της Νίκης απέδειξαν πως μπορούν να συναγωνιστούν επάξια ομάδες από μεγάλες Ακαδημίες της Ελλάδας.

Για τη Νίκη έπαιξαν οι:Τσιότρας, Καρπαθάκης, Χονδροδίνης, Βασιλείου, Κουτσαρνάκης, Δώσσας, Βουτσής, Λεφάκης Παναγ., Καραλευτέρης, Κουτσούκης, Κουκουτής.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Καψάλας, Στεργιάδης,Τσέργας, Γκάμπας, Κεχαγιάς, Αλεξανδρίδης, Λεφάκης Σταύρος, , Στύλας, Αναστασόπουλος, Κατσαρός.

Κ-13

Εξαιρετική ήταν η προσπάθεια των αθλητών της Κ-13 της Νίκης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τη Δόξα Δράμας. Στον πρώτο αγώνα ηττήθηκαν με 3-0 ενώ στον δεύτερο ήρθαν ισόπαλοι 3-3. Και τα τρία γκολ για τους “κυανόλευκους” τα σημείωσε ο Αράπης. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε ο αγώνας με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Για τη Νίκη έπαιξαν οι: Καψάλας, Κοντογεωργάκης, Μπαρμπέρης Λευτ., Μπαρμπέρης Αλέξ., Αναστασόπουλος Θ., Αναστασόπουλος Ν., Δοδοντζίδης, Αράπης, Τετριμήδας, Τιμπλαλέξης, Γουργιώτης, Λουτσιάνο, Παπούλιας.

Ηλικίες 6-10

Πολλές εμπειρίες αποκόμισαν οι λιλιπούτειοι αθλητές της Νίκης οι οποίοι αγωνίστηκαν με την ομάδα του ΠΑΟΚ, του Νευροκοπίου και του Ακρίτα. Τα νεαρά φιντανάκια της Νίκης αγωνίστηκαν με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις περίτεχνες ενέργειές τους. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο μικρός Στεργιάδης που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Για τη Νίκη αγωνίστηκαν οι: Βαγιόπουλος,Στεργιάδης, Βαλουξής, Νικορόπουλος, Γεωργαλαδάκης, Τουλγαρίδης Παναγ., Τουλγαρίδης Δημ., Τσιμπερίδης, Γεράκης, Σεϊμάν, Παπούλιας.