noodles volos banner

Σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου

Σε μια περίοδο λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκατοντάδες μαθητές από τα Γυμνάσια και Δημοτικά Σχολεία της πόλης φόρεσαν την αθλητική τους περιβολή, προκειμένου να συμμετάσχουν στο σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» με τη συνεργασία των διευθυντών και γυμναστών των σχολείων.

Οι αγώνες, ξεκίνησαν την Παρασκευή και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο από πλευράς συμμετοχής όσο και θεάματος στον αγωνιστικό χώρο. Συμμετέχουν συνολικά 24 ομάδες χωρισμένες σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες από 15 σχολεία του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, ενώ ο αριθμός των αθλητών-μαθητών ξεπερνάει τους 350.

Σκοπός του τουρνουά είναι να δώσει αγωνιστική διέξοδο στη μαθητιώσα νεολαία του πολεοδομικού συγκροτήματος και τα παιδιά να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο διασκεδάζοντας με τους φίλους τους.

Η πρώτη φάση του τουρνουά διεξήχθη την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται με τους προημιτελικούς την Κυριακή (ώρες 10:00π.μ. έως 2:00μ.μ.) και τους τελικούς τη Δευτέρα (ώρες 2:00μ.μ. έως 5:00μ.μ.) στο κεντρικό γήπεδο «Π. Μαγουλάς» και στο βοηθητικό του ΟΣΕ.

Την επιμέλεια των αγώνων έχουν οι έφοροι και οι προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ στους νικητές κάθε κατηγορίας μετάλλια και μπλουζάκια. Φυσικά, κατά τη διάρκεια των αγώνων υπάρχει η απαραίτητη ιατρική φροντίδα για την ασφάλεια όλων των μικρών ποδοσφαιριστών.