noodles volos banner

Βρήκε γκολκίπερ και έσπασε την παράδοση η Λίβερπουλ

Για πρώτη φορά ύστερα από τέσσερα χρόνια ξεκίνησε με νίκη η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 της Στόουκ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σιμόν Μινιολέ. Από τα βασικά προβλήματα της Λίβερπουλ των τελευταίων ετών, ήταν το ξεκίνημά της στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του λιμανιού την τελευταία τετραετία στις πρεμιέρες της δεν κατάφερνε κάτι σπουδαίο και έμενε πάντα μακριά από τις επιτυχίες.

 

Ακόμα ένα πρόβλημα, ήταν η θέση του γκολκίπερ όπου παραδοσιακά είχε προβλήματα. Η απόκτηση του Σιμόν Μινιολέ από τη Σάντερλαντ χαρακτηρίστηκε κίνηση ματ και από την πρεμιέρα κιόλας, ήρθαν τα αποτελέσματα. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς επικράτησε δύσκολα 1-0 των «πότερς». Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Στάριτζ στο 37΄ ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 89’ ο Άγκερ, αποφάσισε να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και έτσι η Στόουκ είχε μεγάλη ευκαιρία να κλέψει το βαθμό. Παρόλα αυτά ο Γουόλτερς είδε τον Μινιολέ να αποκρούει την εκτέλεσή του και να δίνει ουσιαστικά το πρώτο τρίποντο στη νέα του ομάδα. 
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Χοσέ Ενρίκε, Τουρέ, Άγκερ, Τζέραρντ, Άσπας (72’ Στέρλινγκ), Κουτίνιο, Χέντερσον, Λούκας, Στάριτζ.
ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Πίετερς, Χουτ, Σόουκρος, Κάμερον, Γουίλαν (64’ Άνταμ), Γουίλσον, Νζονζί, Γουόλτερς, Κράουτς (81’ Τζόουνς), Εθέρινγκτον (63’ Πέναντ).

πηγή: onsports.gr