noodles volos banner

Συνεχίζει την πίεση ο Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει χάσει τα φιλικά των "σπιρουνιών", προφασιζόμενος ότι είναι τραυματίας, ωστόσο ζήτησε να αγωνιστεί στο φιλικό της εθνικής της χώρας του την Τετάρτη (14/8). Στο Κάρντιφ βρίσκεται ο Ουαλός, ο οποίος δεν πήγε καν στο "Γουάι Χαρτ Λέιν" για να δει την Τότεναμ στο πρώτο της φιλικό μπροστά στο κοινό της.

 

Τις εξελίξεις σχετικά με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ περιμένει ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός, συνεχίζει να ασκεί με τον δικό του τρόπο πιέσεις στην Τότεναμ, ώστε τελικά να δεχθεί ο πρόεδρος, Ντάνιελ Λίβι, να τον παραχωρήσει στους "μερένχες". Η Τότεναμ έδωσε το Σάββατο (10/8), το πρώτο της ματς μπροστά στο κοινό της για τη νέα σεζόν (ενάντια στην Εσπανιόλ), με τον Μπέιλ ωστόσο να μην βρίσκεται καν στην αποστολή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν βρέθηκε ούτε στο γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα, μετά την πρωινή προπόνηση, στην οποία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, έφυγε από το Λονδίνο με προορισμό το σπίτι του στο Κάρντιφ. Από την πλευρά του ο προπονητής των "σπιρουνιών", Βίλας-Μπόας, δικαιολόγησε την απουσία του λέγοντας: "Ο Μπέιλ είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού γι' αυτό και δεν ήταν μαζί μας. Δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος να επιστρέψει". Οι οπαδοί της Τότεναμ, όπως έδειξαν και στο φιλικό ενάντια στην Εσπανιόλ, αρχίζουν να ξεχνούν τον Μπέιλ, έχοντας ως νέο είδωλο τον Ισπανό, Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος άνοιξε και λογαριασμό πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο φιλικό.

Άλλο Τότεναμ, άλλο εθνική Ουαλίας

Το οξύμωρο όσο αφορά την κατάσταση του Γκάρεθ Μπέιλ είναι ότι ο παίκτης ζήτησε να αγωνιστεί στο φιλικό της εθνικής Ουαλίας την Τετάρτη (14/8) ενάντια στην Ιρλανδία. Μάλιστα θα πάει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, για να προετοιμαστεί ενόψει του φιλικού. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Κρις Κόλεμαν, δήλωσε ότι : "Κανείς δεν μου είπε ότι ο παίκτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Τον περιμένουμε κανονικά να πάρει μέρος στην αποστολή της ομάδας. Αν ο Μπέιλ είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό, σίγουρα θα το ήξερα". Εντωμεταξύ, ο Μπέιλ έχει παίξει μόνο σε ένα παιχνίδι στην αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας, πριν από ένα μήνα. Ήταν 16 Ιουλίου σε φιλικό ενάντια στη Σουίντον, που μάλιστα σκόραρε κι ένα γκολ. Από εκεί και έπειτα, δηλώνει τραυματίας. Αν τελικά αγωνιστεί, όμως, με την εθνική Ουαλίας, είναι φανερό πως ο "τραυματισμός" του ήταν ένας ακόμη τρόπος πίεσης στη διοίκηση της Τότεναμ. Η επιθυμία του είναι να πάει στη Ρεάλ μέχρι το τέλος του Αυγούστου, όταν και τελειώνει η μεταγραφική περίοδος και σίγουρα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε οι πιέσεις του να πιάσουν τόπο.

πηγή: sport24.gr