noodles volos banner

Στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Μόνχε

Ολοκληρώθηκε το τυπικό κομμάτι της μετεγγραφής του Βιθέντε Μόνχε και ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό της ΑΕΚ. Το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, όπως ανακοινώθηκε, είναι για δύο χρόνια. 

H επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων με τον 32χρονο (21/6/1981) Αργεντίνο μεσοεπιθετικό Βιθέντε Μόνχε. O Μόνχε έχει αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς (2011-2012) και του Ολυμπιακού Βόλου (2009-2011). Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

Ο Μόνχε αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ και εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στην Κύπρο και που υπέγραψε στην ομάδα της Λάρνακας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κύπρο και ικανοποιημένος που υπέγραψα στην ΑΕΚ και που θα βρίσκομαι εδώ τα επόμενα δύο χρόνια. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και θα δουλέψω πολύ σκληρά για το καλό της ομάδας», ανέφερε κι έστειλε το δικό του μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ: «Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα και είναι απαραίτητη η στήριξη τους για να έχουμε επιτυχίες. Όπως είδα και χθες είναι πολύ εκδηλωτικοί και αγαπούν πολύ την ομάδα».